Medar yüzünü dünyaya çevirdi

Medar yüzünü dünyaya çevirdi

Yeni hekimleri ile büyümeye devam eden Gebze Medar Hastanesi’nde Genel Koordinatör Uzm.Dr. Nevzat Doğan, Balkanlar ve Ortadoğu’dan uluslararası hastalara da hizmet vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Medar Hastanesi Gebze yeni hekimleri ile büyümeye ve güçlenmeye devam ediyor. Medar Hastanesi basın toplantısı ile yeni marka isimleri Medar’ı ve bünyesine kattığı hekimler Doç.Dr. Ahmet Ziya Balta, Op.Dr.Feridun Aysu, Op.Dr. Taner Çelikel, Uzm.Dr. Kübra Bölük, Dt. Elif Şerbetçi, Uzm.Dr.Mustafa Kılıç  ve Dr. Ahmet Remzi Tülüce’ yi Gebze kamuoyuna tanıttı.

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI 

Medar Hastaneleri Yönetim Kurulu Üyesi  ve Özel Medar Gebze Hastanesi Genel Koordinatörü Uzm.Dr. Nevzat Doğan ve Medar Hastanesi Gebze Başhekimi Uzm.Dr. Mehmet Erdem Gürel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısında Medar Hastanesi Gebze ‘ye katılan hekimlerle ilgili ayrıntılı bilgi verilirken 2020 yılı için Medar Hastaneleri’nin sağlık vizyonu ve yatırımları konusunda davetlilere bilgi aktarıldı. Toplantıda konuşan Uzm.Dr. Nevzat Doğan bünyelerine katılan yeni hekimlerin Medar Hastanesi’nin gücüne güç kattığını belirtti.2020 yılı için yapacakları yatırımlar konusunda bilgi veren Doğan şöyle konuştu : 

EN ÇOK TERCİH EDİLENLER ARASINDA

‘’Konak Hastaneleri bünyesine katılan Gebze Tıp Merkezi’nin ardından kurulan hastanemiz yeni adıyla Gebze Medar Hastanesi alanında uzman deneyimli doktorları, modern tıbbi altyapısı ve 18 bin metrekarelik tesis alanıyla 2015 yılının eylül ayından itibaren hasta kabul etmeye başlamıştır.   
Türkiye’nin en büyük sanayi bölgesinin kalbinde yer alan,  İstanbul’a 20 ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika mesafedeki Gebze Medar Hastanesi bölgesinin en çok tercih edilen hastaneleri arasında yer almaktadır.   

SAĞLIĞINIZ EL ÜSTÜNDE

Gebze Medar Hastanesi geniş branş ağı, tıp teknolojisinin en güncel donanımı, ileri teknolojileri ve yüksek hasta memnuniyeti standartlarıyla Balkanlar ve Ortadoğu coğrafyasından uluslararası hastalara da hizmet veren bir sağlık kuruluşu olma hedefi doğrultusunda çalışmaktadır. Bu doğrultuda hekim kadrolarımızı güçlendirerek, özellikli hizmet alanımızı genişleterek bölgemiz vatandaşlarına sağlık hizmetini 20 yılın üzerindeki tecrübemiz ile sunmaktan onur duyuyoruz. Bizim için sağlığınız el üstünde.”

FARK YARATIYORUZ 

Özel Medar Hastanesi Gebze Başhekimi Uzm.Dr. Mehmet Erdem Gürel ise yaptığı konuşmada şunları söyledi : “Özel Medar Hastanesi Gebze ekipman gücü ve en önemlisi tıbbi ve entelektüel sermayesi ile fark yaratan bir sürecin içinde bulunuyor. Çok kısa süre önce aramıza katılan doktor arkadaşlarımız bu sürecin en önemli göstergeleri. Bünyemize katılan akademik kadrolar ve alanında uzman hekimlerle Gebze’ de sağlık hizmeti alma kalitesini arttırmak için hız kesmeden çalışıyoruz.

ULAŞILABİLİR HASTANE 

Gece 24.00’e kadar hizmet veren çocuk sağlığı ve hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, iç hastalıkları polikliniklerimizle sağlık hizmeti alma konusunda ulaşılabilir hastane misyonu ile çalışıyoruz.  Hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın her an yanında olmak için süreçlerimizi geliştiriyoruz.”

Medar Hastanesi Gebze Bünyesi’ne yeni katılan doktorların kısa özgeçmişleri ise şöyle: 

AHMET ZİYA BALTA
Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr.Ahmet Ziya Balta : 1996 yılı Ankara GATA Askeri Tıp Fakültesi’nden mezun olan Doç.Dr.Ahmet Ziya Balta ,2002-2006 yılları arasında GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi’nde uzmanlık eğitimini tamamladı.2006 ve 2012 yılları arasında Şırnak Asker Hastanesi ve Afganistan Kabil Atatürk Asker Hastanesi’nde, 2012-2016 yılları arasında  GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi’nde çalıştı. 2016 yılından sonra Doçent ünvanıyla Sultanabdulhamit Han Eğitim Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı. 2019 Kasım ayından bu yana Özel Medar Hastanesi Gebze’de hasta kabul ediyor. 

FERİDUN AYSU

Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Feridun Aysu : 2000 yılı Uludağ  Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde mezun olan Op.Dr. Feridun Aysu  2002-2007 yılları arasında Uludağ Üniversitesi’nde   uzmanlık eğitimini tamamladı. 
2007 Yılından bu yana çeşitli özel hastanelerde görev yapan Aysu, 2019 Eylül ayından bu yana Özel Medar Hastanesi Gebze’de hasta kabul ediyor.

Uzmanlık alanları ; tüm kapalı ve açık cerrahiler ile birlikte ,gastrointestinal sistem hastalıkları ,Obezite ve Diyabet cerrahisi. 

TANER ÇELİKEL 

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ; Op.Dr. Taner Çelikel :

1998 yılı Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde mezun olan Op.Dr. Taner Çelikel 2002-2007 yılları arasında Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde uzmanlık eğitimini tamamladı. 
2007-2010 yılları arasında  Kayseri Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, 2009-2010 yılları arasında  Özel Avrupa Hastanesi ve 2010-2019 yılları arasında Gebze Devlet Hastanesi’nde görev yapan Çelikel, 2019 Kasım ayından bu yana Özel Medar Hastanesi Gebze’de hasta kabul ediyor. 
Uzmanlık alanları arasında kadın hastalıkları ve doğum takiplerinin dışında  riskli gebelikler, laparoskopik kapalı kadın doğum ameliyatları, idrar kaçırma ve rahim sarkması ameliyatları ve genital estetik bulunuyor.

KÜBRA BÖLÜK
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Uzm.Dr. Kübra Bölük : 2010’da Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Bölük ,2010-2015 yılları arasında  Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlık eğitimini tamamladı.2015-2019 yılları arasında Taksim / GOP Eğitim AraştırmA Hastanesi ‘nde görev yapan Bölük 2019 Kasım ayından bu yana  Özel Medar Hastanesi Gebze’ de hasta kabul ediyor. 

Uzmanlık alanları arasında, çocuk sağlığı ve hastalıkları, sağlam çocuk takibi ve sosyal pediatri, yenidoğan yoğun bakım, çocuk astım alerji hastalıkları, çocuklarda ateşli hastalıklar yer alıyor.

ELİF ŞERBETÇİ 

Diş Hekimi Dt. Elif Şerbetçi :
2018 Yılı İstanbul Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olan Diş Hekimi Elif Şerbetçi, 2018 -2019 yılları arasında özel bir hastanede görev yaptı. Şerbetçi, 2019 Kasım ayından bu yana Özel Medar Hastanesi Gebze’ de hasta kabul ediyor.
Uzmanlık alanları arasında; genel  ağız ve diş sağlığı tedavileri ile birlikte implant tedavileri, diş eti hastalıkları tedavisi, süt dişi tedavileri ve çene eklemi hastalıkları yer almaktadır. 
MUSTAFA KILIÇ
Anestezi ve Reanimasyon uzmanı. Uzm.Dr. Mustafa Kılıç: 2010 yılında 19 Mayıs  Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Uzm .Dr.Mustafa Kılıç,  uzmanlık eğitimini Kartal Eğitim Araştırma  Lütfi Kırdar Hastanesi’nde tamamladı. 2010-2013 yılları arasında Fatsa Devlet Hastanesi ve 2017-2019 yılları arasında Yakacık Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi‘nde görev yapan Kılıç, 2019 Kasım ayından bu yana  Özel Medar Hastanesi Gebze’ de hasta kabul ediyor. Uzmanlık alanları arasında; yoğun bakım tedavileri, ağrısız doğum yer alıyor.
REMZİ TÜLÜCE
Acil Servis Hekimi Dr. Ahmet Remzi Tülüce: 1989 yılında İstanbul  Üniversitesi Cerhhahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olan Tülüce , tıp doktorluğunun yanısıra Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Grafik , İstanbul Üniversitesi Sosyoloji mezunu. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tamamlayan Gülüce halen Kocaeli Üniversitesi’nde iletişim bilimleri doktora programına devam ediyor.
1989 yılından itibaren kamuda şube müdürlüğü, acil servis hekimliği, yoğunbakım hekimliği, aile sağlığı hekimliği görevlerinde bulunan ve aynı zamanda işyeri hekimliği de yapan Ahmet Remzi Tülüce 2019 Kasım ayından bu yanda Özel Medar Hastanesi Gebze Acil Servisi’nde hasta kabul ediyor.medar-gebze-dis-cephe.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.