Medar Hastanesi Gebze kadrosunu güçlendiriyor

Medar Hastanesi Gebze kadrosunu güçlendiriyor

Gebze‘de özellikle hekim kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün gelişimini sürdüren Medar Hastanesi, kadro yapısını güçlendirmeye ve büyümeye devam ediyor.

Sağlık turizminde tercih edilen marka hastanelerden biri konumuna gelen Medar Hastaneleri, yoğun talebi karşılamak amacıyla 22 yeni doktor kadrosu daha açtı. 30 branşla  sağlık hizmeti sunan Medar Hastanesi Gebze çok yakında Endokrinoloji bölümünü de hizmete alarak   sağlık hizmeti vermeye devam edecek. Yatak kapasitesinin de 75 den 100 e çıkarılmak üzere gerekli başvuruların yapıldığı iletildi.

Gebze Medar Hastanesi Uzman Doktor kadro artışı ve yatak sayısı artışı yansı sıra idari yapısını da güçlendirmeye devam ediyor.

GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi de olan, Genel Koordinatör Dr.Nevzat Doğan bu görevine devam ederken Medar Hastanesi Gebze İdari Direktörlüğü’ ne ilimizin özel hastane yöneticiliği  konusunda alanında  tecrübeli isimlerinden Özlem Kuyruklu getirildi.

Konu ile ilgili bilgi veren Medar Hastaneleri Yönetim Kurulu Üyesi ve Medar Hastanesi Gebze  Genel Koordinatörü Dr. Nevzat Doğan branş bazlı ve idari  yönetim alanındaki gelişmelerin  Medar Hastanesi ‘nin gücüne güç kattığını belirtti. 

Doğan yaptığı açıklamada şunları ifade etti: 

‘’Türkiye’nin en büyük sanayi bölgesinin kalbinde yer alan,  İstanbul’a 20  ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika mesafedeki Gebze Medar Hastanesi bölgesinin en çok tercih edilen hastaneleri arasında yer almaktadır.   

20 YILLIK TECRÜBE

Gebze Medar Hastanesi geniş branş ağı, tıp teknolojisinin en güncel donanımı , ileri teknolojileri ve yüksek hasta memnuniyeti standartlarıyla balkanlar ve orta doğu coğrafyasından uluslararası hastalara da hizmet veren bir sağlık kuruluşu olma hedefi doğrultusunda çalışmaktadır. Bu doğrultuda  hekim kadrolarımızı güçlendirerek, özellikli hizmet alanımızı genişleterek bölgemiz vatandaşlarına sağlık hizmetini 20 yılın üzerindeki tecrübemiz ile sunmaktan onur duyuyoruz , bizim için ‘’ Sağlığınız El üstünde ‘’ .

Kadro yapımız ve idari yapımızdaki gelişmelerle sağlık hizmeti alma konusunda ulaşılabilir hastane misyonu ile çalışıyoruz.  Hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın her an yanında olmak için süreçlerimizi geliştiriyoruz. ‘’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.