Mecliste imar değişikliği tartışması

Mecliste imar değişikliği tartışması

Mecliste imar değişikliği tartışmasıGebze Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısında CHP Grup Sözcüsü Cihangir Orhan, imar tadilat planlarının...

Mecliste imar değişikliği tartışması

Gebze Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısında CHP Grup Sözcüsü Cihangir Orhan, imar tadilat planlarının pafta bazında yapıldığı için şahısların çıkarına yönelik yapıldığını söyledi. 

NİLAY AYRAN BAŞKANLIK ETTİ

Gebze Belediyesi Meclis Salonu’nda dün gerçekleştirilen Eylül ayı olağan meclis toplantısına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yurtdışında olması nedeniyle Başkan Yardımcısı Nilay Ayran başkanlık yaptı. 10 maddenin görüşülüp karara bağlandığı mecliste en çok imar tadilat planları değişikliği Gebze Küçük Sanayi Sitesi’nde yaşanan çöp sorunu tartışıldı. İmar planları değişikliğinin kişisel çıkarlara göre yapıldığını iddia eden Cihangir Orhan, “Parsel bazında imar değişikliği olduğu zaman kişisel menfaat sağlanıyor. Bir tarafta beş kat izin verilirken yan tarafa on iki kat izin veriliyor” dedi.  

SANAYİDEKİ ÇÖP SORUNU 

Gebze Küçük Sanayi Sitesi’nde çöp sorunuyla ilgili olarak da kiracı durumundaki yer sahiplerinin sorumlu olduğunu söyleyen Nilay Ayran, “Ayda 20 ton tehlikeli atık çıkıyor. Temizlik sorunuyla ilgili olarak da kiracı durumunda ki yer sahiplerinin sorumlu. Atıkları nasıl bertaraf edeceklerini biz onlara sürekli anlatıp bilgilendiriyoruz. Elimizden gelen her fedakârlığı yaptık ama arkadaşlar ayrıştırmıyor. Bundan sonra çöpler birikiyor. Arkadaşların atıkları bertaraf etmeyi öğrenmeleri gerekiyor. Onlara sorumluluk düşüyor” dedi. Gebze Belediyesi Ekim ayı ikinci meclis toplantısı ise 7 Ekim saat 16.00’da yapılacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.