Meclise yoğun ilgi vardı

Meclise yoğun ilgi vardı

 Dilovası Belediyesi olağan Eylül ayı meclis toplantısı dün Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. 8 Gündem maddesinin görüşüldüğü...

 

Dilovası Belediyesi olağan Eylül ayı meclis toplantısı dün Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. 8 Gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Başkan Cemil Yaman, Mısır ve Suriye'de yaşanan katliamları kınayarak başladı. Meclis toplantısına AKP Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve Yönetimi, AKP Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık, AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Nalbant, CHP Dilovası İlçe Başkanı İsmail Kaya ve yönetiminin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

KATLİAMLARI KINIYORUM

Dilovası Belediyesi Eylül ayı meclis olağan toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın başkanlığında toplantı salonunda gerçekleşti. Açılış konuşmasında Mısır ve Suriye'de yaşanan katliamlara değinen Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, "Komşu coğrafyada devam eden kan ve gözyaşının son bulmasını diliyorum. Özellikle Mısır ve Suriye'de yaşanan katliamların son bulmasını diliyorum. Halkın oylarıyla seçilenlerin darbelere maruz kalması çok acıdır. Bunu kınıyorum. Demokrasiyi sindiremeyenler insanlıktan nasibini alamayanlardır."dedi.

BU ŞEHİR KABUĞUNU KIRDI

Konuşmasına 4.5 yıllık çalışmaları hakkında bilgiler vererek devam eden Yaman  "5. Yılımıza girdik. Biz her zaman diyoruz. Mevki ve makamların bizim için hiçbir önemi yoktur. Eğer halkımız güzel hizmet alıp mutlu yaşıyorsa bu bizi mutlu eder. Tüm meselemiz halkımızın daha güzel yaşamasıdır. 4.5 Yıldır acısıyla tatlısıyla beraber geçirdik. Dilovası bu süre içersinde gerçekten çok güzel hizmetler aldı. Bu şehir kabuğunu kırdı ve kentleşme yolunda önemli adımlar attı. Dilovası'nı dolaşanlar yapılan hizmetleri görmektedir. İnşallah yine hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu hizmetlerin oluşmasında emeği geçen Belediye Meclis üyelerime, belediye personelime canı gönülden teşekkür ediyorum. "dedi.

GÜMRÜK MÜDÜRÜLÜĞÜ GİTMESİN

Açılış konuşmasının ardından 8 gündem maddesini ele alan Dilovası Belediyesi meclisinde gündemde öne çıkan önemli madde Tavşancıl Belde Belediye binasının Gümrük Müdürlüğü ile takası oldu. Komisyonun çalışmaları devam eden takas ile ilgili bilgi veren Başkan Yaman, "Gümrük Müdürlüğünün Tavşancıl'da ki binaya taşınması Tavşancıl'ın hareketlenmesini sağlayacaktır. Ticari hayatı canlanacaktır. Ayrıca Gümrük Müdürlüğüne yer bulamazsak Müdürlüğün Körfez'e gitmesi söz konusu bu da Dilovası için önemli bir kayıp olacaktır. Kamunun binası olacaktır. Bizim talebimiz hazine arazisi ile takas edebilmektir. Hazine arazileri de artık oldukça değerlidir. "dedi. Gündeme gelen diğer maddeler meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.