Meclis toplantısı online yapılmalı!

Meclis toplantısı online yapılmalı!

Darıca Belediye Meclis CHP Üyesi Özkan Sarıtoprak, belediye komisyon ve meclis toplantılarının telekonferans ile yapılması için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a çağrıda bulundu.

Corona virüs sebebi ile komisyon ve meclis toplantılarının telekonferans ile yapılmasını isteyen Darıca Belediye Meclisi CHP Üyesi Özkan Sarıtoprak bir basın açıklaması yaptı. Sarıtoprak basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Corona virüs tüm dünyayı etkisi altına aldı. Türkiye’de ilk vakanın görülmesinin ardından bugüne kadar alınan tedbirlerin devamı niteliğinde önlemler alınıyor. Dezenfekte çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

TOPLANTILAR ONLİNEOLSUN

 Ancak Darıca Belediyesi’nin komisyon toplantıları ve meclis toplantıları ile ilgili herhangi bir önlem alınmış durumda değil. Dünya ve ülke olarak zor geçirdiğimiz bu günlerde Corona virüsüne karşı alınacak tedbirler kapsamında başta belediye komisyon toplantıları olmak üzere önümüzdeki ay yapılması planlanan Darıca Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısınında telekonferans olarak yapılmasını öneriyorum. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık başta olmak üzere tüm belediye yetkililerinin ve meclis üyelerinin sağlığı açısından bu öneriye sağduyulu yaklaşılacağından şüphem yok.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.