Mazot hırsızlığı yapan şahıs tutuklandı

Mazot hırsızlığı yapan şahıs tutuklandı

Gebze ve Çayırova’da 12 otodan mazot hırsızlığı olaylarına karışan 2 kişiden birisi yakalandı. E.E isimli şahıs tutuklandı, F.G ise aranıyor.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından farklı tarihlerde  Çayırova ve Gebze’de  meydana gelen 12 ayrı otodan mazot hırsızlığı olaylarının aydınlatılması ve faillerinin tespit edilmesi amacıyla yapılan çalışmalarda hırsızlıkları E.E. ve F.G.’nin gerçekleştirdiği tespit edildi. Faillerin yakalanması amacıyla İstanbul Sultangazi İlçesinde gerçekleştirilen operasyon ile E.E. yakalanarak gözaltına alınırken  F.G.’nin ise yakalanması amacıyla çalışmalar devam etmekte.  Şüphelilerden E.E.nin hırsızlık suçlarından 7 adet, F.G.nin ise 1 adet kaydı olduğu tespit edildi.

Ayrıca şüphelilerin çalmış oldukları mazotları İstanbul Arnavutköy’de bulunan bir şantiye alanında depoladıkları tespit edilmiş, şantiyede yapılan aramalarda 600 litre mazot ve 2 adet mazot hırsızlığında kullanılan motorlu düzenek ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Emniyet Müdürlüğü’n de işlemleri tamamlanan E.E  adli makamlara  sevk edilmesinin  ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.photo-2020-02-18-12-26-37.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.