Maskede de navlun maliyeti Gebze’den Denizli’ye, artıyor

Maskede de navlun maliyeti Gebze’den Denizli’ye, artıyor

Köylerinde dar gelirlilere yönelik ücretsiz maske üretimine de değinen Ali Yılmaz, “Duyduk ki köyde pahalı. Gebze’den getirtmenin bile maliyeti var. Başladık” dedi

Köyleri Kadıllı’da köy sakinlerine yönelik maske üretiminin hikayesine de değinen Yılmaz şunları kaydetti: “Köyümüzde maskelerin biraz pahalı satıldığını duymuştum. Bir de vatandaşın maskeye ulaşmasında da zorluk oluyor. Ya köydeki tek marketten ya da Gebze’ye gittiğinizde alacaksınız. Ya da birileri getirmiş olacak. Haliyle buraya geldiğinde de maskenin maliyeti navlundan dolayı artıyor.

İKİ MAKİNE HEDİYE ETTİK

Muhtar olan abim Mustafa Yılmaz ile köyde böyle bir üretim yapabileceğimizi konuştuk. ‘Ben de bir makine var. Size verelim, burada basın’ diye. Buraya bunları koyduğumuz zaman insanlarımızın, özellikle çocukların ücretsiz alabileceği bir ortam olması çok güzel bir şey bence. Muhtar abim de, ‘Alalım. Buraya koyalım. Değerlendirelim’ deyince iki makine hediye ettik. Bir de doğup büyüdüğümüz bir köy. Açıkçası insanların yaşantısını kolaylaştırıcı bir desteğimiz olsun istedik.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.