Maske üretimi bir yılı geçmez

Maske üretimi bir yılı geçmez

Sanayici iş adamı Ali Yılmaz malum süreçle birlikte gerek maske makinesi gerekse maskelerin pazarının bir yıldan daha fazla süreyi geçemeyeceğini öne sürdü

İçinde bulunduğumuz süreçte maske makineleri de yapmaya başladıklarını kaydeden Yılmaz, “Küçük, basit, ucuz, herkesin erişebileceği makineler yapıyoruz. Ayrıca çok büyük kapsamlı makineler yapıyoruz maske üretimi için. Burada kurduklarımız uygun, ufak ev tipi diye tanımlayabileceğimiz makinelerden. Ofis ortamında kullanılabilecek küçük maske makineleri. Bunlardan da çok yüksek adetlerde yapıyoruz. Hatta ihracatı bile var. Günde 50 adet üretebilecek kapasiteye sahibiz.

MASKE İŞİNE GİRMEYEN İŞSİZ KALDI

Makine sektöründe eğer fırsatları görüp değerlendirirseniz sürecin çok artısı oldu, sürecin. Mesela benimle aynı işi yapan, robotik üretimde bulunan başka firmalar da var. Bazıları maske makinesi işine hiç girmediler. Girmeyenler şu an iş sıkıntısı yaşıyor. Çünkü otomotiv sektörünün genel bir daralması var. Daralmadan dolayı haliyle biraz işler yavaşlıyor.

MASKEYE AĞIRLIK VERDİK

Maske üretimi zaten belli bir süre olabilecek bir durum. Bir yılı geçmeyeceğini öngörüyoruz açıkçası. O süreç dahilinde biz de maske makinesi üretimine yoğunluğumuzu verdik. Makineleri seriye koyduk, çalıştırıyoruz. Diğer taraftan diğer üretim çeşitlerimiz de sürüyor.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.