Martı Geri Döndü

Martı Geri Döndü

Darıca’nın Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi Martıspor, haftalar sonra güldü.

Sahasında konuk ettiği Büyük Derbentspor’u 2-0 mağlup eden Martıspor, tam 8 hafta aradan sonra kazanarak ligin dibinden kurtuldu. Küme düşme potasındaki rakibini deviren Martıspor, Kartepe Belediyespor’un da kaybettiği haftada iki takımı altına alarak 3 değil adeta 9 puan birden kazandı.
Nenehatun Stadı’nda oynanan mücadeleye iştahlı ve coşkulu başlayan Mehmet Yılmaz’ın talebeleri, maçı kazanacağının hissiyatını daha ilk dakikalarda taraftarlarına hissettirdi. Kendisinden emin bir mücadele sergileyen Martıspor, gol perdesini 15.dakikada açtı. Kullanılan köşe vuruşunda arka direkte indirilen topa altı pasta çok iyi yükselen kaptan Levent Gündüz, düzgün bir kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu. İlk yarının son bölümüne doğru Tuğberk ile bir gol daha bulan Martıspor, devreye 2-0’lık üstünlükle girdi.
MARTI İKİLİ AVERAJI ELE GEÇİRDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısında iki farklı skorla mücadele etmenin avantajını iyi kullanan Darıca temsilcisi, baskılı oynayan Derbentspor’un ataklarını başarılı bir şekilde savuşturarak savunmada hata yapmadı. Ligin ilk yarısında 1-0 yenildiği rakibini 2-0 yenerek ikili averajı da cebine koyan Martıspor, çok değerli bir 3 puanı hanesine yazdırarak puanını 9’a yükseltti. 8 hafta aradan sonra 3 puanı bir arada gören Martıspor, gelecek hafta deplasmanda puan puana olduğu Kartepe Belediyespor karşısında hayati bir maça daha çıkacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.