Marmara Otoyolu’nda kahreden kazada

Marmara Otoyolu’nda kahreden kazada

Gebze Kuzey Marmara Otoyolunda meydana gelen kazada otoyol görevlisine ve balayından dönen genç bir kadın hayatını kaybetti.

Gebze Kuzey Marmara Otoyolunda önceki gün bir kaza meydana geldi. Ankara istikametinde seyir halinde olan Ahmet Esad Şerefoğlu yönetimindeki 46 BM 790 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerlere çaptı. Kazayı görenler durumu 112 Acile bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaralı sürücü Ahmet Esad Şerefoğlu ile eşi Zeynep Sezal Şerefoğlu'nu sıkıştığı otomobilden kurtarmak için çalışma başlattı. Bu sırada aynı istikamette seyir halinde olan M.A.'nın kullandığı 34 DCZ 458 otomobil, önce olay yerinde yaşanan kaza nedeniyle uyarı levhaları koyan otoyol görevlisi Bekir Tekirağaç'a, ardından da bariyerlere çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan otoyol görevlisi Bekir Tekirağaç ve Zeynep Sezal Şerefoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralanan M.A. ve Ahmet Esad Şerefoğlu ise hastanede tedaviye alındı.

BALAYINDAN DÖNÜYORLARDI

Kazada hayatını kaybeden 28 yaşındaki Zeynep Sezal Şerefoğlu'nun doktor olarak görev yaptığı, yaralı olan eşi 28 yaşındaki Ahmet Esad Şerefoğlu'nun avukat olduğu, çiftin iki hafta önce, 28 Ağustos Cumartesi günü Kahramanmaraş'ta dünyaevine girdiği öğrenildi. Çiftin, kaza sırasında balayı dönüşünde oldukları ortaya çıktı. Zeynep Sezal Şerefoğlu'nun AK Parti Kahramanmaraş 21. ve 22. Dönem Milletvekili Ali Sezal'in yeğeni olduğu, düğünlerine de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın katılım gösterdiği belirtildi.

Haber Merkezi

 

manset-(2)-216.jpg

 

manset-(3)-076.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.