Marmara Koleji, Türk  Eğitim-Sen’e indirimli

Marmara Koleji, Türk Eğitim-Sen’e indirimli

Türk Eğitim-Sen Kocaeli 1 No’lu Şubesi, Kartepe’deki Kocaeli Marmara Koleji ile üyeleri için indirim sözleşmesi imzaladı. Sözleşmeden şubenin örgütlenme sahasındaki, 12 ilçeli ilimizin 8 ilçesinden üyeler yararlanabilecek

Türk Eğitim-Sen’in Kocaeli 1 No’lu Şubesi ile Kocaeli Marmara Koleji iş birliği yapmak üzere anlaştı. Şube bu şekliyle anaokulundan liseye kadar hizmet veren bir eğitim kurumu ile işbirliği yaptı. geniş katılımlı imza töreni Kocaeli Marmara Koleji’nde gerçekleşti.

8 İLÇEDEN 4200 ÜYENİN ÇOCUKLARI

Sözleşmeden şubenin 4 bin 200 üyesinin tüm çocukları, sözleşme maddesinde yer alan oran kapsamında indirimli eğitim alacak. Kocaeli’nin merkez ilçesi İzmit ile birlikte Kandıra, Kartepe, Karamürsel, Gölcük, Başiskele, Derince ve Körfez ilçelerindeki üyeleri yararlanabilecek.

Geniş katılım sağlandı.

Dünya çapında öğrenciler yetiştirme hedefiyle 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Kocaeli Marmara Koleji ile Kocaeli Türk Eğitim-Sen arasındaki protokolün imza törenine; Marmara Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Mehmet Alkan ve Kocaeli Marmara Koleji Akademik Koordinatörü Necati Kal ile Türk Eğitim-Sen Kocaeli 1 No’lu Şube Başkanı Yaşar Şamlı, başkan yardımcıları Feyzullah Divli, Yalçın Kanyılmaz, Mete Domaç ve Ferhat Yüksel katıldı. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.