Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, gazetecileri ağırladı

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, gazetecileri ağırladı

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ni Tarihi Yeni Hamam’da ağırladı.

Nuket Özcan’ın başkanlığında geçen yıl  kurulan Marmara Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği, 16 Ocak Basın Onur Günü’nde gazetecileri unutmadı. Kendi kaynaklarıyla kısa sürede genişleyerek, Türkiye’nin en büyük kadın kooperatifi birliği haline gelen; kadın girşimcilerin ürünlerini modern pazarlama teknikleri kullanarak ulusal ve uluslararası pazara açan, tanıtım filmleri, sosyal medya desteği ve danışmanlık hizmetleriyle farklı illerden yüzlerce kadının ürettiklerine sahip çıkan Marmara Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği, 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle düzenlediği yemekli gecede Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. 

 

GAZETECİLERE TEŞEKKÜR

İzmit İnönü Caddesi’nde bulunan ve Hamalzade Hacı Hasan tarafından 18.yüzyılda inşa edilen Tarihi Yeni Hamam’da gerçekleşen gecede gazeteciler stres atma imkânı da buldu. Başkan Özcan, 16 Ocak Basın Onur Günü’nün İzmit için çok özel bir anlamı bulunduğunu belirterek, “Atatürk’ün Cumhuriyet’in ilanıyla ilgili dönemin en etkili gazetecilerini İzmit’te toplayarak yol haritasını açıkladığı bu önemli günün yıldönümünde başta ilimizdeki değerli temsilcileri olmak üzere bütün gazetecilerin 16 Ocak Basın Onur Gününü tebrik ediyorum. Birlik olarak yaklaşık bir yıllık kadın emeğini öne çıkarmak için verdiğimiz mücadelede bizlerin her zaman yanında olan kıymetli basın mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.