Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi

Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in başkanlığında Gebze’de de Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Deniz Salyası olarak bilinen ve 2 aydır Marmara Denizi’nde etkisini gösteren müsilaj sorununun çözümü için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirilen Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in başkanlığında Gebze’de de Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Kaymakamlık Makamında dün gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Barış Eke, İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Taşdemir, Gebze İtfaiye Grup Amiri Kenan Akçay, Eskihisar Muhtarı Tayfun Özcan, Eskihisar Su Ürünleri Başkanı Ali Sarı, Albatros Doğa Sporları Klübü genel sekreteri Tülay Çelik, GESBADER Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Güler katıldı.

KURUM VE KURULUŞLAR KATILACAK
Kaymakam Mustafa Güler başkanlığında yapılan Marmara Denizi Koruma Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı sonucunda, bugün saat:11.00’ da Gebze Eskihisar Sahil Camisi önünden başlayarak Marmara Denizi’nde müsilaj sorunu ve çözümü için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın geliştirdiği eylem planı kapsamında Gebze Kaymakamlığı yapılacak çalışmalar ve kamuoyunun dikkatini çekmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak ayrıca deniz kıyıları ile kıyı dip temizliğinin gerçekleştirileceği bir farkındalık etkinliği düzenleyecek. Program Kaymakam Mustafa Güler başkanlığında Belediye Başkanlığı ile Kurum ve Kuruluşlar, Gebze Teknik Üniversitesi, sanayi odaları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilecek.kaymakam-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.