MARKA’dan 11 firmaya destek

MARKA’dan 11 firmaya destek

2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında 11 firmaya teknik destek verilmesi için Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından Destek Sözleşmesi İmza Töreni gerçekleştirildi. 11 firmadan 6’sı Kocaeli’den.

2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Mayıs-Haziran Döneminde, 18 başvuru alındı ve 11 proje desteklenmeye hak kazandı. Destek almaya hak kazanan projeler ile kurumların Yazılım, İhracat, İmalat, İnovasyon, Bilişim, Sanayi gibi alanlarda kurumsal kapasiteleri geliştirilmiş olacak. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın konferans salonunda gerçekleştirilen imza törenine Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu’nun yanı sıra Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm ve kurum temsilcileri katıldı.

“33 BİN KİŞİYE EĞİTİM”

Programda konuşan MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, “11 programla 575 teknik destek projesine yaklaşık 5 milyon TL destek olduk . 33 binden fazla insan kaynağına eğitim ve danışmanlık hizmeti sağladık. 18 başvurunun 11’iyle bugün sözleşme imzalayacağız. Destek almaya hak kazanan tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Biz sizlerle beraber halen istihdam, üretim ve kalkınma demeye devam ediyoruz. Ancak girdaptan çıkabiliriz. Teknik destek programımızın ardından Eylül ayında mali destek programımızı da gerçekleştireceğiz” dedi.

FİRMALAR

Deveops Fundamentals Eğitimi – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanayi Envanter Raporu Çalışması – Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Merkezi Üretim Altyapımız Tecrübeyle Büyüyor – Kocaeli Sanayi Odası Kocaeli’nin Yöresel Müziklerinin Derlenmesi Projesi – Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Akıllı İhtisaslaştırmanın Temellerini Oluşturarak Bölgemizdeki İmalat Sektörünün Dönüşümünü Başlatıyoruz – Kocaeli Ticaret Odası Dijital Dönüşüm ve Markalaşma Yolculuğu – Kocaeli Sanayici ve İş Adamları Derneği Güçlü Yarınlar İçin Özel Yeteneklilerin Eğitimi – Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bolu Ürün Uzayı Analiz Çalışması – Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme Stratejisi ve Eylem Planı Hazırlanması Projesi – Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meslek Komiteleri Daha Etkin Nasıl Çalıştırılır? Çalıştayı Projesi – Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Eğitimi – Düzce Ticaret Borsası

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.