MARİMDER sağlık çalışanlarını unutmadı

MARİMDER sağlık çalışanlarını unutmadı

Başkanlığını Mehmet Zeki Gedikoğlu’nun yaptığı Marmara İş Adamları ve Müteahhitler Derneği (MARİMDER), koronavirüs pandemisinde en ön safta yer alan sağlık çalışanlarına teşekkürlerini iletmek amacıyla plaket takdiminde bulundu.

MARİMDER Başkanı Mehmet Zeki Gedikoğlu öncülüğünde, sağlık çalışanlarına teşekkür ziyareti gerçekleşti. Devlet hastaneleri ve özel hastanelerdeki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek yöneticileri ile bir araya gelen MARİMDER Başkanı Mehmet Zeki Gedikoğlu ve beraberindekiler, koronavirüs salgınında sağlık çalışanlarının göstermiş olduğu özveriden dolayı teşekkürlerini iletti.

DARICA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ’NE ZİYARET

Son olarak Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden MARİMDER heyeti, Başhekim Dt. Eray Ünaldı’yı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette dernek faaliyetlerinden söz eden Gedikoğlu, sağlık çalışanlarının pandemi sürecinde göstermiş olduğu özveriden dolayı minnettar olduklarını ifade etti. Koronavirüs salgınında başarılı bir sürecin yürütüldüğüne vurgu yapan Gedikoğlu, sağlık çalışanlarına şükranlarını sunarak plaket takdiminde bulundu. Başhekim Ünaldı ise, pandemi sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

7-017.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.