Maliye tadilat bütçesi mi bulamadı!

Maliye tadilat bütçesi mi bulamadı!

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü darbe girişimi sonrası FETÖ’den alınıp Maliye’ye tescil edilen yapıya bütçe bulunamadığını belirtip Gebze’de vergi dairelerinin kiracı olduğunu hatırlattı

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY Terör Örgütü’ne sahip olduğundan ötürü Maliye adına tescil edilen metruk binanın çürümeye terk edildiğini kaydetti. İki vergi dairesinin bulunduğu yerlerde kiracı olduğunu hatırlatıp, “Maliye de mi bütçe bulamadı?” diye sordu. Uluköylü şunları kaydetti:

 

DARBE GİRİŞİMİ SONRASI EL KONULMUŞTU

 

“Resimlerde metruk bir bina görüntüsündeki bu yapı 15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY Terör Örgütü’ne ait olduğundan dolayı el konularak Maliye Hazinesi adına tescil edilmiş, ardından Gebze İlçe Halk Kütüphanesi’ne tahsis edilmiştir.

 

KULLANILMAZ HALE GETİRİLDİ

 

Hatta 15 Temmuz sabahı Gebze Belediyesi’nce yapıda kaçak kısımlar olduğu fark edilmiş, tuğlaların gözüktüğü sıvasız olan kısımlar Gebze Belediyesi ekiplerince kullanılmaz bir hale getirilmiştir.

Bu yapı Sultan Orhan Mahallesi 1103 Sokak’ta bulunmakta olup, Gebze Kaymakamlığı’na yaklaşık 100-150 metre mesafededir.

 

BİRKAÇ TEDBİRLE YETİNİLDİ

 

4 yılı aşkın süredir bu vaziyette Gebze’nin göbeğinde metruk bir şekilde bekleyen bu yapı, bir dönem kimsesiz kişilerin, uyuşturucu kullanıcıların meskeni haline gelmiş, çevredeki esnaf ve vatandaşların şikayeti ile binaya girişi engelleyecek bir kaç tedbirle yetinilmiştir.

Mülkiyeti Maliye Hazinesi ait olan ve Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü’ne tahsis edilen bu yapının bir türlü tadilat işleri tamamlanamamıştır.

 

LAFA GELİNCE ÖVÜNÜYORSUNUZ YA

 

Bu yapıda zaman zaman tadilat çalışmaları 3-5 gün yapılmakta sonrasında aylarca tadilat için çivi çakılmamaktadır.

Şimdi buradan başta Gebze Kaymakamımıza, Gebze Belediye Başkanına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanına ve İktidarın Kocaeli Milletvekillerine sesleniyorum.

Lafa gelince; Bilişim Vadisi’yle, yerli otomobilin AR-GE merkeziyle, Gebze Teknik Üniversitesi’yle Organize Sanayi Bölgeleriyle...

başlayan cümlelerinizle ‘Marka Şehir’ Gebze’ye yaptığınız yatırımlardan hizmetlerden bahsediyorsunuz ya,

 

BÜTÇE Mİ BULAMIYORSUNUZ?

 

Yere göğe sığdıramadığınız hizmetleriniz, çalışmalarınız içerisinde bu yapının tadilatının tamamlanmasını mı unuttunuz ya da Türkiye sanayisinin atar damarının bulunduğu Vergi Dairesi’nin kiraya taşındığı ‘Marka Şehir’ Gebze’de bu yapının tadilatına bütçe mi bulamıyorsunuz?” (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.