Mali Müşavirlere teşvik semineri

Mali Müşavirlere teşvik semineri

 Merkezi Gebze’de bulunan Kocaeli Mali Müşavirler Derneği, Gebzeli muhasebeci ve Mali Müşavirlere sosyal güvenlik tüm teşvikleri konulu seminer düzenlendi....

 

Merkezi Gebze’de bulunan Kocaeli Mali Müşavirler Derneği, Gebzeli muhasebeci ve Mali Müşavirlere sosyal güvenlik tüm teşvikleri konulu seminer düzenlendi. Seminer öncesi konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, oda olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

GTO Meclis Salonunda düzenlenen seminere çok sayıda mali müşavir ve muhasebeci katılırken, dernek başkanı Haluk Yapıcı kısa bir konuşma yaparak tüm katılımcılara teşekkür etti. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ise, GTO olarak eğitimlere büyük önem verdiklerini belirtti ve 365 oda ve borsa arasında birinci olduklarını ifade etti. İstihdamda da Türkiye birincisi olduklarını hatırlatan Çiler, Kocaeli ilinin vergi tahakkukunda Türkiye birincisi olduğunu, 72 ilden daha fazla vergi verdiğini vurguladı. Gebze’de üç vergi dairesi olduğunu, dördüncü vergi dairesinin de isminin belirlendiğini söyleyen Çiler, iş arayan değil, aranan elamanlar yetiştirmek için de GTO’nun yeni okulların açılmasına katkı sunduğunu belirtti. 

YENİ ODA YERİ PARASIZ ALINDI

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ayrıca, GTO’nun yeni yapılacak binası için parasız yer tahsisi  yapıldığını da söyledi. Şimdilik yerini söylemeyeceğini ve çok güzel bir yerde yeni bina yapılacağını söyleyen Çiler, yeni bina içerisinde ayrıca muhasebeciler için de oda olacağını hatırlattı. Hiç para vermeden ve mevcut bina satılmadan yeni yerin alındığını söyleyen Çiler, akıllı şehir paneli için de Singapur belediye başkanının Gebze’ye davet edildiğini vurguladı. Daha sonra katılımcılara İsmet İşeri ve Ali Yazıcı tarafından bilgiler verildi. Program sonrası konuşmacılara teşekkür plaketi verilirken, GTO Başkanı Nail Çiler de Haluk Yapıcı’ya kadın girişimciler ve GTO’nun desteği ile yapılan el işi bir çini işleme hediye etti.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.