Makine Mühendisleri’ne hayırlı olsun dediler

Makine Mühendisleri’ne hayırlı olsun dediler

Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan ekip , 8-9 Şubat tarihlerinde 15. Olağan Genel Kurullarını gerçekleştiren Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan ekip son olarak, 8-9 Şubat tarihlerinde 15. Olağan Genel Kurullarını gerçekleştiren Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi. 
Ziyarette, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm’e Yönetim Kurulu Üyelerinden, Av. Selman Yaray, Umut Ongül, Yusuf Erenkaya, Halil Atay, Selçuk Çakır, Nesrin Atar ve Mustafa Mustafa Akdoğan eşlik etti. Kocaeli Kent Konseyi Yönetimi, Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir ekip tarafından karşılandı. 
Ziyarette konuşan Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, tek aday olarak seçime giren ve yeniden başkan seçilen Murat Kürekçi’yi tebrik ederek, kendisine ve şube yönetimine yeni dönemde başarılar diledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.