Makine mühendislerinden KOBİ ve Girişimcilik çalıştayı

Makine mühendislerinden KOBİ ve Girişimcilik çalıştayı

 TMMOB Makine Mühendisleri Gebze Temsilciği oda olarak bugüne kadar yaptığı faaliyetler hakkında üyelerine bilgi vererek KOBİ ve Girişimcilik Çalıştayı...

 

TMMOB Makine Mühendisleri Gebze Temsilciği oda olarak bugüne kadar yaptığı faaliyetler hakkında üyelerine bilgi vererek KOBİ ve Girişimcilik Çalıştayı hakkında çalışma başlattı.

 

Gebze Temsilciliği’nde dün sabah düzenlenen toplantıya TMMOB Makine Mühendisleri Gebze Temsilcisi Çetin Temel ve üyeler katıldı. Kahvaltı gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak Çetin Temel oda olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. 7 farklı komisyon kurduklarını ifade eden Temel, “Kurduğumuz komisyonların içersinde KOBİ komisyonuyla birlikte üyelerimizin bir araya gelmesi için bugün böyle bir toplantı düzenledik. KOBİ’lerle birlikte neler yapabiliriz anlamında bir araya gelerek bir fikir ve görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz” dedi.

ÜYELERE YÖNELİK FAALİYETLER

Oda yönetimi olarak odaya yeni olan üyelerin tanışmaları ve oda hakkında bilgi edinmeleri için tanışma kokteylleri düzenledikleri belirten Çetin Temel, “Üyelerimize hem mesleki hem de kültürel ve sosyal yönden gelişmeleri anlamında çok sayıda seminerler ve konferanslar düzenliyoruz. Fuar gezileri yanında birçok ünlü üniversite hocasını odamızda ağırlıyoruz. Makine mühendisleri olarak yaşadığımız kentin sorunları ile ilgili olarak çeşitli basın açıklamalarında bulunuyor veya açıklamalara katılıp destek veriyoruz” diye belirtti.

TİYATRO EKİNİN OYUNU

 

Temsilcilik olarak bir tiyatro grubu kurdukları belirten Temel, “Tiyatro grubumuzun yakında bir zamanda hazırlamış oldukları bir oyunu burada sahnelemeyi planlıyoruz. Temsilcilik olarak bugün sizlerden özellikle KOBİ ve girişimcilik ile ilgili olarak fikir ve görüş belirtmenizi istiyoruz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.