Makine Mühendisleri kokteylde buluştu

Makine Mühendisleri kokteylde buluştu

 TMMOB Makine Mühendisler Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği ikinci genel üye toplantısı ve yeni yıl kokteylinde bir araya geldi. Holıday Inn...

 

TMMOB Makine Mühendisler Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği ikinci genel üye toplantısı ve yeni yıl kokteylinde bir araya geldi. Holıday Inn Otel’deki geçtiğimiz Cuma akşamı düzenlenen kokteyle TMMOB Makine Mühendisleri odası Kocaeli Şube Başkanı Nedim Kara ve Gebze Temsilcisi Çetin Temel’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve makine mühendisleri katıldı.

 

Üye toplantısı ve yeni yıl kokteylinde konuşan TMMOB Makine Mühendisler Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilcisi Çetin Temel göreve geldikleri 2012 yılından bu yana 2 bin 600 üyeye ulaştıklarını ifade ederek, “Sayısı 900’ü aşan üyemizin sorunlarını ülke sorunlarından ayrılamayacağı gerçeğinden hareketle tüm çalışmalarında toplum ve kamu yararını meslek ve meslektaş çıkarlarıyla birlikte ve gerektiğinde bunun da önünde gören odamız yürütme kurulumuzun göreve başladığı 20 Mart 2012 tarihinden bu yana şubemizin koşulsuz desteği ile 100’den fazla faaliyet düzenleyerek 2 bin 600 üyeye ulaşmıştır” şeklinde konuştu.

NEDİM KARA GÖREVİ BIRAKIYOR

 

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Nedim Kara 19 Ocak’ta yapılacak olan oda seçimlerine dikkat çekti. Kara seçimlerde aday olamayacağını ifade ederek, “Bu dönem bayrak teslimi zamanı gelmiştir. 6 yıldır, 2 yıl yönetim kurulu üyesi olarak, 4 yıldır da şube yönetim kurulu başkanı olarak sürdürdüğüm bu onurlu görevin bayrağını, önümüzdeki şube seçimlerinde teslim etmiş olacağım. Bu dönem içerisinde bana desteklerini esirgemeyen Gebze Temsilciliğine teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.