“Makama Değil Gönüllere Talibim”

“Makama Değil Gönüllere Talibim”

Dilovası eski belediye başkanı ve AK Parti Dilovası Belediye Başkan A.Adayı Halit Yaşar ile 2019 yerel seçimleri ve adaylık çalışmaları kapsamında Dilovası Sarı Şeyh Derneğini ziyaret etti.

Dilovası halkı tarafından sevilen ve sayılan isimlerin başından gelen Yaşar, Dilovası’nda faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarından, Dilovası Sarı Şeyh Derneğini ziyaret ederek, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili önemli tespitlerde bulundu.

NÜFUSU AZALAN TEK İLÇE DİLOVASI

Dilovası’nın bölgede nüfusu azalan tek ilçe olduğunun altını çizen Yaşar, ‘Bakın ortada bir sıkıntı var, bu sıkıntıda kentleşmemekten kaynaklanıyor. Belirli bir alana sıkışan ve yaşam alanları daralan bir Dilovası var, bu sebeple de ilçe göç veriyor. Bu üzerinde tartışılması gereken bir husustur. Dilovası’nda acilen yerinde bir kentsel dönüşüm ve gelişim projesi gerçekleştirmeliyiz. Dilovası’nın dört bir yanı sanayi ile kuşatılmış bir ilçe olmasından ziyade burada yaşayan insanların sosyal ve kültürel yaşamlarını diğer ilçelerde gerçekleştirmesini de istemiyoruz. Bu nedenle aday olduğum takdirde yapacağımız ilk çalışmalarda bu tespit doğrultusunda gerçekleşecektir.

Misafirperverliğinizden dolayı başta Dernek Başkanı Adnan Kaya ve yöneticilerine teşekkür ederim.’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.