Makam aracı geçişi eziyet veriyor

Makam aracı geçişi eziyet veriyor

 Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın Gebze’deki makamına gelişi ve gidişi vatandaşların kabusu olmaya başladı. Makam aracının geçişleri için caddelerin...

 Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın Gebze’deki makamına gelişi ve gidişi vatandaşların kabusu olmaya başladı. Makam aracının geçişleri için caddelerin trafiğe kapatılması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

 Kızılay Caddesi’nde kültür merkezinden MOPAŞ yönüne trafik tek yönden veriliyor. Bu kurala uymayan sürücülere de cezai işlem uygulanıyor. Ancak Vali Ercan Topaca’nın Gebze’deki makamından çıkışında makam otomobili ters istikametten geçiş veriliyor. Bu nedenle Kızılay Caddesi’nde Kültür Merkezine doğru araçların geçişine izin verilmiyor. Atatürk Caddesi’nde ekipler trafiği durdurarak makam arabasına geçiş üstünlüğü veriliyor. Trafik polislerinin en az 10 dakika boyunca cadde trafiğini durdurması nedeniyle Gebze Yeni Çarşı ve Atatürk Caddesi’nde trafik adeta duruyor. Vali Topaca’nın makam aracının geçmesinin ardından trafik yeniden açılıyor. Kamuoyu genelde Çarşamba günü Gebze’ye gelen Vali Ercan Topaca’nın makam arabasının geçişi nedeniyle felç olan trafik sorununa el atılmasını bu çifte standarda bir son verilmesini istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.