Mahalleye hırsızlar dadandı

Mahalleye hırsızlar dadandı

 Darıca Osmangazi Mahallesi’nde son günlerde yaşanan hırsızlık olaylarını mahalle sakinleri tedirgin etti. Mahallede bir hafta içersinde iki büyük...

 

Darıca Osmangazi Mahallesi’nde son günlerde yaşanan hırsızlık olaylarını mahalle sakinleri tedirgin etti. Mahallede bir hafta içersinde iki büyük markete ve iki eve giren hırsızlar yüzünden mahalleliler geceleri uyuyamıyor.

CADDEYE MOBESSE KURULSUN

 

Osmangazi Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta Aşıroğlu Caddesi üzerinde bulunan iki büyük markete ve caddeye yakın olan iki eve giren hırsızlar girdikleri yerlerden değerli eşyaları ve bir miktar para çaldıkları öğrenildi. Bir hafta içersinde yaşanan hırsızlık olaylarından dolayı tedirgin olan mahalle sakinleri, “Cadde üzerinde bulunan iki büyük markete bir gün arayla giren hırsızlar artık evlere de girmeye başladılar. Polis artan hırsızlık olaylarından dolayı güvenlik önlemleri artırdı ancak bunlar yetersiz kalıyor. Yetkililerden özellikle büyük caddelere mobesse kurulmasıdır. Böylece bu tür olayların önüne geçilir” diye görüş belirttiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.