Mahalleliler kötü kokudan duramıyor

Mahalleliler kötü kokudan duramıyor

 Gebze Mutlukent ve Yenikent Mahallesi sakinleri, kanalizasyon sıkıntısına çözüm arıyor. Koku ve sineklerden evlerde duramadıklarını anlatan vatandaşlar,...

 

Gebze Mutlukent ve Yenikent Mahallesi sakinleri, kanalizasyon sıkıntısına çözüm arıyor. Koku ve sineklerden evlerde duramadıklarını anlatan vatandaşlar, yetkililerden yardım bekliyor.

KÖTÜ KOKU VE SİVRİSİNEK

 

Yerleşim alanından açık bir şekilde akan dere yatağına yüzünden Yenikent Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara zor anlar yaşıyor. Mahalle sakinleri, kanalizasyonun açık olması sebebiyle sineklerin ve kokuların yayıldığını belirterek yetkililerden yardım beklediklerini belirttiler. Açık bir şekilde akan derenin yaydığı koku ve sinekten evlerinde duramadıklarını belirten vatandaşlar bu sıkıntıdan kendilerini bir an evvel kurtarmalarını beklediklerini söyledi. İSU’nun yetkisi dâhilinde olduğunu, İSU yetkililerinden bu konuyu bir an evvel çözüme kavuşturmalarını isteyen vatandaşlar, “Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte dereden gelen kötü kokular ve sivrisinekler daha da arttı. Konuyla ilgili olarak İSU’nun biran önce gerekli çalışmaları yaparak derenin üstünün kapatılmasını istiyoruz” şeklinde görüş belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.