Mahalleliler baz istasyonun kaldırılması istiyor

Mahalleliler baz istasyonun kaldırılması istiyor

 Gazetemizin dünkü sayısında ‘Baz istasyonuna tepki’ başlıklı haberin ardından Mimar Sinan Mahallesi sakinleri baz istasyonu kurulmaması için...

 

Gazetemizin dünkü sayısında ‘Baz istasyonuna tepki’ başlıklı haberin ardından Mimar Sinan Mahallesi sakinleri baz istasyonu kurulmaması için dün eylem yaptı. Eyleme Mimar Sinan İlköğretim okulunda okuyan öğrenciler ve veliler ile mahalle sakinleri katıldı. Okullarının 50 metre ötesine Baz İstasyonu kurulmasına istemeyen öğrenciler ‘Her şey para değil ’ diye slogan atarak tepkilerini ortaya koydu. Okul Aile Başkanı Kiraz Aydın, “Okulumuzun 50 metre uzağında, bin 400 öğrencimiz var ve bu yolu kullanıyorlar.  Baz istasyonu kurulalı 2 hafta oldu ve biz bunun 1 haftadır mücadelesini veriyoruz. Belediye ile konuştuk, imza bile topladık fakat bize geri dönmediler. Her şey çocuklarımızın sağlığı için yapıyoruz” dedi.

 

EYLEME DEVAM EDECEĞİZ

Mahalle sakinlerinden Hatice Göker ise, “Burda çoğumuzun çocuğu engelli ve bu Baz İstasyonu onlar için tehdit, özellikle onlara daha çok zararı var. Baz istasyonunu evinin çatısına kuran kişi 30 milyar borcu var, eğer mahalleli borcumu öderse kaldırırım diyor” dediğini iddia etti.  Olay yerine gelen Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner, vatandaşlara dilekçe yazmalarını ve haklarını kanunlarla aramasını söyledi. Mahalle sakinleri baz istasyonu sökülene kadar eylemlerine devam edeceklerini belirtti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.