Mağlubiyetler Serisi

Mağlubiyetler Serisi

Tarihinde ilk kez 3.Lig ve profesyonellik deneyimi yaşayan Belediye Derincespor, fırtına gibi başladığı sezonda, sonradan çöktü. Ağrı yenilgisi her şeyin tuzu biberi oldu.

SON ÜÇ MAÇTA SIFIR ÇEKTİ…
Sarı lacivertli takım, büyük umutlarla ve bol transferle başladığı yeni sezonda, inanılmaz bir düşüş yaşadı. Teknik patron Talip Yeşilyurt yönetiminde, geçen sezon BAL’da şampiyon olup direkt 3.Lig’e yükselen takım Demirspor’un devamı olarak tarihinde ilk kez bu ligde yer alırken, şaşkın bakışlar altında zirveyi erkenden ele geçirmişti. Kocaelispor ile başa baş güreşen Belediye Derince, bir anda çöküş sürecine girdi. Son 3 haftada üst üste yenilen takımda teknik heyet de sorgulanmaya başlandı. 
AĞRI’DA KAYIPLARDA
Çöküşe geçen takım, taraftarlarını da üzüyor. Cumartesi günü de Türkiye’nin çatısı unvanlı Ağrı’nın sembolü Ağrıspor deplasmanında, öne geçtiği maçı 2-1 kaybeden takım, çarşamba günkü Elazığ Belediyespor takımını konuk edecek. Bu maçta da alınacak ters bir sonuç, hatta beraberlik bile, teknik heyeti hedef tahtası haline getirebilecek. Yönetim de teknik heyetle toplantılar yapıyor. Maç Derince Stadı’nda oynanacak ve 15.00’te başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.