MAGİAD’da Atmaca dönemi

MAGİAD’da Atmaca dönemi

** Marmara Girişimci İşadamları Derneği (MAGİAD)’ın hafta sonu yapılan genel kurulunda ERTA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Atmaca genel başkan oldu....

** Marmara Girişimci İşadamları Derneği (MAGİAD)’ın hafta sonu yapılan genel kurulunda ERTA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Atmaca genel başkan oldu. Güçlü bir MAGİAD mesajı veren Atmaca, kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti.

MAGİAD’ın hafta sonu Gebze Sivil Toplum Merkezinde gerçekleştirilen birinci olağanüstü kongresine protokol ve iş dünyası ile STK Başkanları büyük ilgi gösterdi. Kongreye; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Fevzi Kurt, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk, Kocaeli Erzurumlular Federasyon Başkanı Tekin Dursun, MAİRMDER Başkanı Zeki Gedikoğlu, CHP eski ilçe başkanı Meşaik Karakuş, GTO Meclis Başkan Vekili Oğuz Şerif Alioğlu, KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kongrede ilk konuşmayı mevcut başkan Tuncer Saltaş yaparak, bugüne kadar kendisine destek veren herkese teşekkür etti ve Erhan Atmaca başkanlığında oluşacak yeni yönetime başarı dileklerini iletti. STK Başkanlarının konuşmalarının ardından Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler de bir konuşma yaparak, Gebze’nin gücüne dikkat çekti. Türkiye’de sanayinin başkentinin Gebze olduğunu söyleyen Çiler, bu gücün herkes tarafından iyi kullanılması gerektiğini vurguladı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ise birlik ve beraberlik vurgusuna dikkat çekerek, MAGİAD yönetimine başarılar diledi. Güler, “Biz bir ve beraber olduktan sonra önümüzde hiçbir güç duramaz. Cumhuriyet’in kuruluş aşamasında da bir sürü engeller koymaya çalıştılar ama başarılı alamadılar” dedi.

Son olarak konuşan MAGİAD’ın yeni genel başkanı Erhan Atmaca ise kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti.. Kongrede genel başkan seçimi yapılırken, Atmaca’nın yeni yönetimini önümüzdeki günlerde şekillendireceği açıklandı.

 

Haber: Mustafa Arslan






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.