MAGİAD yeni yönetimin tanıttı

MAGİAD yeni yönetimin tanıttı

 Bir süre önce kongre yapan Marmara Girişimci İşadamları Derneği (MAGİAD) yeni yönetimi basına tanıttı. Tanıtım öncesi kısa bir konuşma yapan...

 

Bir süre önce kongre yapan Marmara Girişimci İşadamları Derneği (MAGİAD) yeni yönetimi basına tanıttı. Tanıtım öncesi kısa bir konuşma yapan MAGİAD Genel Başkanı Erhan Atmaca, üyeler arasında güçlü bir iletişim kuracaklarını söyledi. 26 kişilik güçlü bir yönetim kurulu oluşturduklarını da söyleyen Atmaca, ilk olarak 92 MAGİAD üyesi ile ticaret ve iletişimi daha da güçlendireceklerini belirtti. MAGİAD’da yüksek istişare kurulu da oluşturduklarını söyleyen Atmaca, komite başkanlarının da çalışmalara ciddi katkıları olacağını söyledi.

Erhan Atmaca genel başkanlığında oluşan MAGİAD yönetiminde şu isimler yer aldı: Mustafa Akıncılar (İkinci başkan), Mehmet yıldız (Genel Sekreter), Murat Doğan (Genel Başkan Yardımcısı), Edip Orhanlı (Genel Başkan Yardımcısı), Murat Akboğa (Genel Başkan Yardımcısı), Av. Ömer Kavak (Genel Başkan Yardımcısı), Melike Ardıç (Genel Başkan Yardımcısı)  Özcan Karagöz (Yönetim Kurul Üyesi), Fatih Kaplan (Yönetim Kurul Üyesi), Tolga Özder (Yönetim Kurul Üyesi), Serkan Devrimkaya (Yönetim Kurul Üyesi), Mustafa Karaçam (Yönetim Kurul Üyesi), Serdar Üklimek (Yönetim Kurul Üyesi), Sinan Suci (Yönetim Kurul Üyesi), Kader Aras (Yönetim Kurul Üyesi), Hüseyin Sarıçayır (Yönetim Kurul Üyesi), Orhan Tüyüz (Yönetim Kurul Üyesi), Sadık Arslan (Yönetim Kurul Üyesi), Ümit Aktaş (Yönetim Kurul Üyesi ve Genç MAGİAD Başkanı), Mehmet Nuri Aydın (Yönetim Kurul Üyesi), Ünal Ateş (Yönetim Kurul Üyesi), Sabri Akyol (Yönetim Kurul Üyesi), Zafer Pesen (Yönetim Kurul Üyesi), Melikşah Tosun (Yönetim Kurul Üyesi), Ufuk Guli (Yönetim Kurul Üyesi). 

Denetleme kurulu ise; Hülya Teke, Barış kotan, Ufuk kara, Gülümser Akkoyun, Aslı Ülkü Ocaklı ve Özlem Göbel’den oluştu. Yüksek İstişare Kurulunda ise; Tuncer Saltaş, Talha Coşkun, Sinan Kalaçay, Mert Kaplangi, Canan Aykaç, İbrahim Aktaş, Mehmet Kaya, Oktay Akman, ve Meltem Kara’dan oluştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.