Maden: “Kocaeli’nin takımıyız”

Maden: “Kocaeli’nin takımıyız”

Körfez SK Başkanı, Sinoplu işadamı Hamit Maden, Pendikspor hazırlık maçı sonrasında transfer tahtası, ödemeler ve hedefle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

TRANSFERİ AÇMAK İSTİYORUZ

Körfez ilçesinin bir takımı olduklarını söyleyen ve isim değişikliğine gittiklerini söyleyen Körfez Spor Başkanı Hamit Maden, “Körfez ilçesini buraya bağlamak istiyoruz. Biz Körfez ilçesinin bir takımıyız. Aynı zamanda tabi ki de Kocaeli’ye bağlı bir takımız. İsmimizi de bu yüzden değiştirdik. Böyle bir istek ve arzu olduğu için bunu yaptık.  İnşallah yeni oluşumda başarılı olacağız. Biz takımı geçen sezonun ortasında aldık, hedef açıklayamadık. Yeni bir yapılanma ve oluşumla yola çıktık. Şimdi hedef olsun ya da başka ne varsa merak edilenleri açıklayacağız. Transfer tahtasını açmayı istiyoruz. 3-4 yıldır gelen borçlar var, bununla görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa süreçte sonuç almayı ve kamuoyuna müjdeli haberi vermeyi umuyoruz” dedi.

 ASLA ŞAHIS TAKIMI OLARAK BAKMASINLAR

Borçları ödemek için çalıştıklarnı kaydeden Maden, takımının Kocaeli’nin takımı olduğunu ifade ederek, “Kulübü aldığımda bana kalan borç belliydi. Ama ekstra alacaklılar çıktı. Bunların borç öncelik sırası var. Bu hak edilmiş bir para sonuçta, vermemiz gerekiyor. Erhan Yılmaz’ın ödemesi gereken borçlar konusunda da çok büyük anlaşmazlık yok. Zamanla çözülecek şeyler bunlar, çok sıkı ve sistemli şekilde çalışıyoruz. Futbolcular da çok çalışıyorlar. Üst lige çıkmak isteriz ama sezon başında bunu konuşmak hayalcilik olur, bakıp göreceğiz. Körfez halkı buraya asla şirket ya da şahıs takımı olarak bakmasınlar. Bu takım bütün Körfez ve Kocaeli’nin takımıdır. Pendik  maçında çok yeni olmamıza rağmen iyi oynadık. Ama zamanla daha iyi yerlere geleceğiz. Bunu da ilerleyen süreçte göreceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.