Maden Grup’tan açıklama

Maden Grup’tan açıklama

 Kocaeli Birlikspor A.Ş.’nin yeni sahibi Maden Grup, bazı gazete ve internet sitelerinde yer alan, “Erhan Yılmaz kulübe geri aldı” haber ve yorumlarıyla...

 

Kocaeli Birlikspor A.Ş.’nin yeni sahibi Maden Grup, bazı gazete ve internet sitelerinde yer alan, “Erhan Yılmaz kulübe geri aldı” haber ve yorumlarıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada tüm ödemenin eski sahiplere yapıldığı, hisselerin geri iade edilerek satılması gibi bir durumun söz konusu olmadığı belirtildi.

MADEN GRUP’UN AÇIKLAMASI

“Kamuoyuna ve basına,

Kocaeli Birlik Sportif Hizmetler A.Ş. hisselerinin tamamını devralıp sportif yatırımlarına başlayan Maden Grup olarak, son günlerde bazı yerel gazetelerin internet sitelerinin haberlerinde, köşe yazılarında ve bazı spor yazarlarının sosyal medya hesaplarında yapmış oldukları yorumlarda ‘’Kocaeli Birlik Spor Kulubü’nün yönetim tarzını’’ gerçeklerle bağdaşmayan isnadlarla eleştiren yayınları hayret ve üzüntüyle izlemekteyiz.

Bilinmelidir ki; kulübün hisselerinin devri noktasında tüm ödemeler eski sahiplere yapılmış olup, hisselerin geri iade edilerek satılması gibi bir durum asla söz konusu değildir.

Bu sebeple, bir kez daha kamuoyunu bilgilendirmek adına cevap hakkımızı kullanmaktayız.

Maden Grup olarak asılsız ve yalan haberlerle kamuoyunu yanıltarak kurumumuzu itibarsızlaştırmaya çalışan kişi ve kurumlar için yargı yoluna başvuracağımızı da açıkça bildiririz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.