“Maddi Bayram Bağışlarınızla Çocuklarımızın Hayatını Kurtarıyoruz”

“Maddi Bayram Bağışlarınızla Çocuklarımızın Hayatını Kurtarıyoruz”

Lösemi hastalığının tedavisi yaklaşık 3 sene sürmekte ve ekstra hijyen önlemleri, sağlıklı beslenme ve yüksek moral sayesinde yüzde 92 iyileşme sağlamaktayız.

LÖSEV olarak yüzde 100 tedavi başarısı amacıyla çıktığımız bu yolda yaptığınız nakdi bağışlarınızla lösemili ve kanserli çocuklarımıza imkânlar sunarak hayat veriyoruz.

Tüm çocuklar eşit doğar ve en iyi tedavilere eşit kavuşurlar ilkesiyle çalışıyor; tamamen parasız yaşam sunuyoruz. ‘Kurban Bayramı Bağışlarınızla yurt dışı ilacından, yoğun bakımına, maddi ihtiyaçlarından beyaz eşyalarına kadar tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz.   

B A Ğ I Ş L A R I N I Z L A HAYAT KURTARIYORUZ

Lösemi ve kanser çok zor ve pahalı bir hastalıktır. Yüzde 92 tedavi başarımız, sosyal desteklerle ve yaşama bağlayan eserlerimizle mucizeler yaşatıyoruz.

En önemlisi de bu hizmeti onlara verirken çocuklarımızdan ve ailelerinden tek kuruş para almıyoruz.

L Ö S E V S a ğ l ı k K e n t i; Yaklaşık 3 yıl süren tedavilerinde saçlarını kaybeden, vücut dirençleri azalan çocuklarımızın; kişiye özel tedavi almalarını, iyi beslenip, steril koşullarda yaşamalarını önemsiyor; Ankara’daki LÖSEV Sağlık Kenti’nde hizmet veriyoruz. Kentimizde yer alan LÖSANTE Hastanemizde lösemili ve kanserli çocuklara kemoterapiden, 6 öğün yemeklerine; tek kişilik lüks odalarından, pijamalarına, oyuncaklarına kadar ücretsiz tedavi sağlıyoruz.

LÖSEV Doğal Yaşam Köyü; Tedavileri için Ankara dışından gelen ailelerimiz Tulumtaş’taki köyümüzde trafikten uzak, yemyeşil bir doğada, kuzularla oynayıp, ineklerden süt sağarak doğal beslenerek yaşıyorlar. Çamaşır makinesinden, çay kaşığına kadar her şeyin bulunduğu aile konutlarımız ‘Sevgi Evleri’nde ve 5 yıldızlı tatil köyü konforundaki ‘Kirazlı Konak’ta aileleriyle kalan çocuklarımız hızla iyileşiyorlar. LÖSEV Eğitim Kurumları Sağlık problemlerinin yarattığı fiziksel ve psikolojik sebeplerden örgün eğitim kurumlarına devam edemeyen çocuklarımıza Ankara, İncek’te kurulmuş olan Lösemili Çocuklar Okulumuzda kolej seviyesinde ilk, orta ve lise düzeyinde eğitimler veriyoruz. Özgüvenleri gelişmiş, kendi ayakları üzerinde duran bireyler olarak onları geleceğe hazırlıyoruz.

Bodrum Çocuk Tatil Köyü; “Bodrum’un en güzel gün batımının izleneceği nokta” olarak tanımlanan Turgutreis’teki 4 yıldızlı otelimizde ücretsiz tatil yapan lösemili çocuklarımız bütün dertlerini denize atıyor, motive oluyorlar.

2010 - Nisan 2020 Tarihleri Arasında Çocuk, Yetişkin Lösemili ve Kanserli Hastalarımıza Yaptığımız Maddi Yardım Toplamı;

ANNELERİN BANKA HESAPLARINA YATIRILAN NAKİT YARDIMLAR

55.266.754,06 TL

SAĞLIK VE TEDAVİ YARDIMLAR (Hastane masrafları, ilaç, vb.)

176.650.265,80 TL

AYNİ YARDIMLAR (Et-Temel Gıda- Giysi-Eşya vb.)

41.712.144,37 TL

EĞİTİM ve SOSYAL YARDIMLAR;

 13.141.582,48 TL

TOPLAM 286.770.746,71 TL

İki Yüz Seksen Altı Trilyon Yedi Yüz Yetmiş Milyar Yedi Yüz Kırk Altı Milyon Yetmiş Bir Lira KURBAN BAYRAMI Bayram Bağışları ile çocuklarımızın ilaç, kan, yoğun bakım, insani yaşam destekleri karşılanmaya devam ediyor ve 22 yıldır çocuklar hayata bağlanıyor, annelerin yüzü gülüyor.

Gelin bu bayramda maddi bayram bağışlarınızı  LÖSEV e yaparak binlerce çocuğumuzu hayata bağlayınız…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.