Madalya ve kupa avcısı İzmit Sümerspor

Madalya ve kupa avcısı İzmit Sümerspor

yapılan Gençler Türkiye Kupası Kürek Yarışları’na İzmit Sümerspor Kürek Kulübü başantrenör Ümmet Subaşı yönetiminde toplam 27 sporcu ile katıldı. Toplam 4 kategorinin hepsinde takım halinde tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Türkiye Kürek Federasyonu 2022 faaliyet programında yer alan ve 24-26 Haziran 2022 Ankara/Gölbaşı Mogan gölünde yapılan Gençler Türkiye Kupası Kürek Yarışları’na İzmit Sümerspor Kürek Kulübü başantrenör Ümmet Subaşı yönetiminde toplam 27 sporcu ile katıldı. Kulüp deniz küreği branşında toplam 4 kategorinin hepsinde de takım halinde tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu ve Deniz Küreği Genç Erkekler, Genç Kadınlar, Büyük Erkekler Ve Büyük Kadınlar kategorilerinde Türkiye Kupasını İzmit’e getirdi.

 

“EN BAŞARILI KULÜBÜ" OLDU

Girdiği Toplam 12 yarışın 10 unda birincilik kürsüsüne çıkan kulüp sporcuları sadece 2 yarışta ikinci oldu. Toplam; 28 Altın 4 Gümüş madalya kazanarak Fenerbahçe ve Galatasaray gibi dev kulüpleri de geride bırakarak yarışmaların açık ara "En Başarılı Kulübü" oldu. Kocaeli’de oldukça yetenekli sporcuların bulunduğunu aktaran Ümmet Subaşı; Kocaeli’nde yetenekli sporcularımız var.  Hepsiyle birebir ilgileniyoruz. Güzel bir şampiyonluk elde ettik. Bundan sonra da yetenekli sporcuları Türk sporuna kazandırmak en büyük hedefimiz” cümlelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.