Macera dolu bir yürüyüş yaptılar

Macera dolu bir yürüyüş yaptılar

Nicomedia Trekking Grubu üyeleri Samanlı Dağlarının doruklarından biri olan Kungul Dağı’nda parkur boyunca yağan yağmur eşliğinde macera dolu 15 km’lik yürüyüş yaptılar.

Kocaeli'nin en aktif ve organize doğa grupları arasında yer alan Nicomedia Trekking Grubu, dağ, bayır demeden kentin doğa güzelliklerini karış karış gezmeye devam ediyor. Nicomedia Trekking Grubu üyeleri önceki gün Samanlı Dağları’nın doruklarından biri olan Kungul Dağı’nda parkur boyunca yağan yağmur eşliğinde macera dolu 15 km’lik yürüyüş yaptılar.

Sonbaharın eşsiz manzaraları eşliğinde orman içi patika yollardan ve orman yollardan yürüyerek unutulmaz bir günü geride bırakan doğaseverler doğanın tüm nimetlerinden faydalanırken bir yandan da doğa ile keyifli bir mücadeleye girdiler.

 

NİCOMEDİA TREKKİNG AİLESİNE DAVET ETTİ

Nicomedia Trekking Grubu Başkanı Erdal Gören, “Nicomedia Trekking üyeleri şehrin gürültüsü ve stresinden uzaklaşarak doğada güzel bir gün geçirirken yürüyüşün verdiği tatlı bir yorgunluk ve huzur ile evlerine döndük. Her hafta üyelerine keyifli yürüyüşler yaparken, her geçen gün ailemiz büyüyor. İlimizin ve ülkemizin eşsiz doğa güzelliklerinin bir parçası olmak isteyenleri Nicomedia Trekking ailesine davet ediyoruz” dedi.

 

yuruyus-2-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.