M.Ali Kağıtçı’da 6 gol, 2 kırmızı kart

M.Ali Kağıtçı’da 6 gol, 2 kırmızı kart

1.Küme A Grubu’nda 10.hafta çok önemli bir maça sahne oldu. Play-Off yarışı yapan takımlardan 15’er puanlı Kadıköyspor ile Başiskele Belediyespor, kozlarını M.Ali Kağıtçı Stadı’nda paylaştı. Çok büyük çekişmeye sahne olan maç 3-3 sona erdi.

1.Küme A Grubu’nda Play-Off yarışı yapan Kadıköyspor ile Başiskele Belediyespor arasında oynanan karşılaşma çok büük çekişmeye sahne oldu. Kadıköyspor rakibi karşısında Ahmet Yıldız, Ferdi Kılıç ve İsmet Yıldız’ın attığı gollerle üç kez öne geçti. Son dakikaya 3-2 yenik giren Başiskele Belediyespor, Furkan’ın attığı golle skoru 3-3’e getirdi, 1 puanı kaptı. Kırmızı-Beyazlı ekibin ilik iki golünü Erdem ve Selim attı. Kadıköy’dan Selim Kocaman, Başiskele’den de Yakup çalık son dakikada kırmızı kart gördü.

 

BEKİRDERESPOR ÜÇER ÜÇER DEVAM EDİYOR

A Grubu’nda lider Beylikbağıspor’un en yakın takipçisi Bekirderespor, Cephanelik Stadı’ndaki maçta zirve yarışından kopmak istemeyen Kavaklıspor’u ağırladı. Son maçında deplasmanda Başiskele Birlikspor’u 3-0 yenen Sarı-Siyahlı ekip, Kavaklıspor’u da aynı skorla geçti, lideri takibe devam etti. Bekirderespor’a 3 puanı getiren golleri Serdar Adıyaman, Fatih Ertürk ve Görkem Karaca attı. Kavaklıspor son iki maçından da mağlup ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.