Lütfü Türkkan’ın çiftliği tahliye edildi

Lütfü Türkkan’ın çiftliği tahliye edildi

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın bir kısmı TOKİ arazisine kurulduğu belirlenen, 15 kaçak yapı tespit edilen ve yıkım kararı kesinleşen çiftliği tahliye edildi.

 

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Dilovası'nda bulunan çiftliğindeki kaçak yapılar için dün tahliye işlemine başlandı. 15 kaçak yapı ve bir kısmının TOKİ arazisine kurulduğu tespit edilen çiftliğin, tahliye kararı kesinleşti. Dün sabah saatlerinde bölgeye gelen Dilovası Belediyesi ekipleri, çiftliğin tahliye edilmesi için verilen sürenin sonuna geldiğini çiftlik yetkililerine bildirdi. Daha sonra çiftlikte yapılan incelemelerin ardından tahliye işlemi başlatıldı. Jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemlerinin alındığı çiftlikteki kaçak yapılardaki eşyalar belediye ekipleri tarafından tek tek kamyonlara taşındı.

TÜRKKAN AFYON’DA İDİ

Eşyaların yüklendiği kamyonlar ise çiftlikten ayrılmaya başladı. Çiftlikteki kaçak yapıların, tahliye işlemlerinin tamamlanmasının ardından yıkılacağı belirtildi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Dilovası'nda bulunan çiftliğinde dün tahliye işlemleri gün boyu devam etti. Çiftliğinde tahliye işlemleri süren İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan ise dün partisinin genel başkanı Meral Akşener ile birlikte Afyon’da bir dizi ziyaretlerde bulunuyordu. Lütfü Türkkan’ın çiftliğinde dün gerçekleşen tahliye işlemlerinin ardından çiftlikteki kaçak yerlerin bugün yıkılacağı öğrenildi.

 

manset-(2)-059.jpg

 

manset-(3)-009.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.