Lütfü Türkkan, gaf’a karşı mı önlem aldı?

Lütfü Türkkan, gaf’a karşı mı önlem aldı?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Bingöl’de bir şehit yakınına küfür ettikten sonra, gelen tepkiler sonrası aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabını uzun süre kullanmayarak paylaşımda bulunmadı.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Bingöl’de bir şehit yakınına küfür ettikten sonra, gelen tepkiler sonrası aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabını uzun süre kullanmayarak paylaşımda bulunmadı. Türkkan, yaklaşık 1 ay sonra sosyal medya suskunluğunu bozdu. Ancak, artık Türkkan’ın paylaşımlarını sadece onaylı kullanıcıları görebilecek.

 

 İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kasım ayının başında Bingöl’de gerçekleştirilen bir parti programı esnasında,  partiyi eleştiren bir şehit yakınına “Senin bacını …” diyerek küfür ettikten sonra, gelen tepkiler üzerine önce sosyal medya hesabından bir video yayınlamış ardından da uzun süre sessizliğini korumuştu. Olay sonrası İyi Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa etmek zorunda kalan ve partide gözden düşen Türkkan,  yaklaşık 1 ay süren sosyal medya suskunluğunu bozdu. Özellikle Twitter hesabını çok sık kullanan, sık sık yaptığı paylaşımlarla yerel ve ulusal medyaya haber olan Lütfü Türkkan, yeniden kullanmaya başladığı sosyal medya hesabında bazı yeni tedbirler aldı.

 

ARTIK TAKİPÇİLERİNİ KENDİ SEÇİYOR

Lütfü Türkkan bugün ilk kez Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in grup konuşmasını sosyal medya hesabından paylaşan Lütfü Türkkan’ın aldığı önlem ise bir hayli dikkat çekti.İyi Partili Türkkan, herkes paylaşımlarını görmesin diye ilk olarak Twitter hesabını kilitledi. Böylece Lütfü Türkkan, herkesin paylaşımlarını görmesini engellemiş oldu.  Ayrıca bazı takipçileri engelleyen Lütfü Türkkan’ın bu hareketi, herkesi şaşırttı.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.