Lösemili Hiranur beşinci  yaşını şenlik ile karşıladı

Lösemili Hiranur beşinci yaşını şenlik ile karşıladı

İki ay önce lösemi teşhisi konulan Taş ailesinin kızları Hiranur beşinci yaşını halasının mesai arkadaşı Kezban Ay Şenlik ve Şenlik’in arkadaşlarının organizasyonunda, şenlik havasında geçen doğum günü etkinliğiyle karşıladı

hira-nur-2-(1).jpg

 

Gebze’nin Kirazpınar Mahallesi, TOKİ Konutları’nda oturan Neslihan – Celal Taş çiftinin güzeller güzeli kızları Hiranur beşinci yaşını şenlik havasında gerçekleşen doğum günü partisi ile kutladı.

İKİ AY ÖNCE LÖSEMİ TEŞHİSİ KONDU

 

hira-nur-3.jpg

İki ay önce lösemi teşhisi konulan ve tedavisi İstanbul Pendik’teki Marmara  Eğitim ve Araştırma Hastanesi kontrolünde süren Hiranur için doğum günü partisini halası Hatice Sertkaya’nın iş yerinden mesai arkadaşı Kezban Ay Şenlik organize etti. Şenlik’e arkadaşları Cemre Öğüt, Deniz Kartal, Hasan Kırboğa ve Anıl Demir yardımcı oldu.

PALYAÇO DEĞİŞTİ

 

hiraaa-2222.jpg

Doğum günü partisinde palyaçoluğu üstlenen Cemre Öğüt’ün son anda mesleğiyle ilgili bir iş durumu olunca palyaço kıyafetini Anıl Demir üstlendi. Etkinliği üstlenen Kezban Ay Şenlik kendilerini maneven çok mutlu eden bir çalışma yaptıklarını belirtti.

ESKİ HALİYLE DE KUTLAYACAĞIZ

Hiranur’un doğum günü partisi öncesi kesilen saçlarının yerine peruk takıldığını kaydeden Şenlik, “Hiranur doğum gününe saçları ile karşılamak istemişti ama tıbben mümkün olmadı. Biz inanıyoruz ki o hastalığını yenecek ve önümüzdeki yıllarda doğum gününü yine eski haliyle kutlayacağız” dedi.

ÖNCE ŞAŞIRDI SONRA KAYNAŞTI

 

hiraaa21.jpg

Doğum günü partisinin pandemi koşullarından ötürü Taş ailesinin oturduğu TOKİ Konutları’nın bahçesinde gerçekleştiğini belirten Şenlik, “Hiranur doğum gününde öylesi bir kalabalık ve sürpriz beklemiyordu. Önce şaşırdı, biraz ürktü ama kısa süre içinde alıştı, kaynaştı. Ortama uyum sağladı. Hep birlikte çok güzel bir doğum günü gerçekleştirdik” diye konuştu.

ESNAF DESTEĞİNE TEŞEKKÜR

Kezban Ay Şenlik kostüm kıyafetinden çeşitli hediyelere kadar Gebze esnafının da gönüllü desteklerini gördüğünü belirtip, “Şahsım ve etkinlikte görev üstlenen tüm arkadaşlarım adına ilçemiz esnafına teşekkür ederim” dedi.

TAŞ AİLESİNDEN DÖRT

DÖRTLÜK EV SAHİPLİĞİ

Ev kadını Neslihan Taş ile serbest meslek mensubu Celal Taş çiftinin güzel kızları Hiranur ile birlikte anne babası doğum günü etkinliğinde dört dörtlük bir ev sahipliği sergiledi. Neslihan – Celal Taş çifti; Kezban Ay Şenlik ile birlikte arkadaşları Cemre Öğüt, Deniz Kartal, Hasan Kırboğa ve Anıl Demir’e teşekkür etti. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.