Liz altı ayda 14 kitap yayınladı

Liz altı ayda 14 kitap yayınladı

Gebze Şiir Meclisi kurucusu Ramazan Seydaoğlu’nun geçen yıl temmuz ayında kurduğu Liz Yayınları ilk üç ayında altı eser yayınlamıştı. Liz ikinci üç aylık sürecinde performans arttırdı. Bu süreçte sekiz, toplamda 14 kitap yayınladı

ramazan-2.jpg

 

Gebze’nin kültür sanat insanlarından Gebze Şiir Meclisi kurucusu emekli öğretmen Ramazan Karataş (Seydaoğlu)’ın pandemi döneminde kurduğu Liz Yayınları kısa sürede güzel bir ivme yakaladı. Altı ayda on dört kitap çıkaran yayınevinin hedefinde yeni projeler de var.

ŞİİR, DENEME, ROMAN…

Kentimizde tanınan isimlerden başka yurt genelinde de birçok kültür ve sanat insanına ulaşan yayınevinin yayınladığı kitaplar şiir, deneme, kişisel gelişim ve roman dallarında. Genç ve çocuk yayınlarına da önem veren yayınevinin eserleri içinde üç tane de genç ve çocuklara hitap eden kitap var.

EDİTÖRYAL DESTEK

 

ramazan-seydaoglu-2.jpg

Bilim, sanat ve kültürel hayatımızı ilgilendiren yeni eserlerin de projeleri dâhilinde olduğunu belirten Seydaoğlu: “Yayınevi olarak bize gelen eserlere editöryal destek veriyoruz. Eserler uzman editörler tarafından okunduktan sonra yazarla iletişime geçerek eserde yapılabilecek değişiklikler üzerinde hem fikir oluyoruz.

BİREBİR PROVA BASKI

İç mizanpajı ve kapak çalışmalarını da yazarla birlikte bitiriyor ve yazara birebir sayılacak bir prova baskı yolluyoruz. Son okumalar ve düzeltmeler de yapıldıktan sonra lüks bir baskı ve ekonomik bir fiyatla kitaplarını basıyoruz. Kitaplarımızı internet üzerinden tüm kitap satış platformlarında satılmak üzere dağıtıma verdiğimiz gibi kitapçı raflarına da direk eserlerimizi ulaştırıyoruz.  Ayrıca pandemi sonrasında kurulacak fuarlarda da yazarlarımızı çıkarabilecek ve imza programları da düzenlemekteyiz.”

 

 

Liz Yayınları’ndan Çıkan Eserler

 

ramazan-3.jpg

 

Sahil Işıkları – Ramazan Seydaoğlu

Çocuksu Gülüşler – Seyfet Bozçalı

Zorluklar Kağanı – İsmail Aykanat

Yorgun Mısralar – Prof.Dr. Mustafa Güneş

Günaydınım – Tuncay Yıldızhan

Öğretmen Değil Öğrenci Olacağım – Ayşe Kaya

Safi’nin Pak Yüzü – Ziya Doğan

Duası Okunmamış Sevdalar – Radiye Diri

Yazı ve Sanat Ülkesi – Ramazan Seydaoğlu

Dürre-i Huban – Cuma Buğdaycı

Ertelenmiş Yarınlar – Yusuf Kambur

Mavi Sevmek – Ayşe Arslan

Bir Çift Parantez – Ramazan Seydaoğlu

63 Yapraklı Gül – Cuma Buğdaycı

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.