Liseli genç kızların file önü mücadelesi bu hafta bitecek

Liseli genç kızların file önü mücadelesi bu hafta bitecek

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul Sporları Tertip Kurulu tarafından birlikte organize edilen 2.Lig liseler arası genç kızlar voleybol İzmit ilçe birinciliğinde heyecan sürüyor.

Organizasyona Özel Adım MTAL, Özel Seymen AL, İzmit Kanuni MTAL, İzmit Lisesi, Cahit Elginkan AL. Yahya Kaptan MTAL, Başöğretmen MTAL, Şehit Özcan Kan AL ve Gazi AL olmak üzere 9 okul katılıyor.

YARI FİNALLER ÇARŞAMBA, FİNAL CUMA

Geçtiğimiz hafta içinde Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanan maçlarda Cahit Elginkan, İzmit Lisesi’ne 2-1 üstünlük sağlarken, Şehit Özcan Kan AL,  Özel Seymen’i 2-0 ile aştı. Başöğretmen MTAL ile Gazi AL maçından da 2-0’lık sonuç çıktı, sevinen Gazi AL oldu. İzmit Kanuni MTAL ile Yahyakaptan MTAL arasındaki maç oynanamadı. Yahya Kaptan MTAL yetkilileri, esame listesine 1.Lig’de mücadele eden oyunculardan bazılarını yazınca, İzmit Kanunu MTAL talimatlara aykırı hareket edildiği iddiasıyla itiraz etti. Tertip Kurulu itirazı kabul etti ve maçı İzmit Kanunİ MTAL hükmen kazandı. Bu sonuçların ardından A grubunda İzmit Kanunu MTAL birinci, Gazi AL de ikinci olarak adını yarı finale yazdırdı. B grubunda son maçlar bugün oynanacak ve yarı finalistler belli olacak. İlçe birinciliğinde çarşamba günü yarı final, Cuma günü ise üçüncülük ve final maçlarıyla heyecan dinecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.