Liseler futbolda şampiyon Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi

Liseler futbolda şampiyon Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi

Liseler arası genç erkekler futbol müsabakalarında önceki gün final vardı.

Yarı finalde rakipleri yenip, isimlerini finale yazdıran Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi ile Gölcük MTAL karşılaştı. M.Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Hayrettin Gürsoy Lisesi son dakikada attığı golle 2-1 kazandı.

Liseler futbolda il birinciliğini belirleyecek maçta Hayrettin Gürsoy Lisesi ile Gölcük MTAL arasındaki maç çok gergin geçti. Kadrosunda Kocaelispor elit liginde oynayan oyuncuları bulunduran Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi, Gölcük MTAL karşısında 1-0 öne geçti. Gölcük MTAL, bu gole cevap verdi, skorda 1-1’lik eşitlik vardı. Maç 1-1 iken iki takım sporcuları arasında tartışma çıktı, Gölcük MTAL’den bir oyuncu kırmızı kart gördü.

İKİ TAKIMDA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK

İki yıl aradan sonra oynanan okul sporlarında özellikle futbol müsabakalarında saha içinde olaylara çok sık rastlanıyordu. Bu sezon grup ve eleme maçlarında şimdiye kadarki karşılaşmalarda çok fazla olay yaşanmadı. Son final maçındaki olaylar herkesi üzdü. Finale kalan iki takımımızın da ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek olmasına rağmen yine de iki takım oyuncularının kavga etmesi üzüntü vericiydi.

 

liseler-2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.