Lila Kağıt Halka Arz Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İşte Detaylar!

Lila Kağıt Halka Arz Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İşte Detaylar!

"Lila Kağıt halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?" ve "Lila Kağıt borsada ne zaman işlem görecek?" gibi sorular, yatırımcıların gündeminde yer alıyor. 30 Nisan ile 3 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşen talep toplama sürecinin ardından gözler sonuçların açıklanacağı güne çevrildi.


Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı ile gerçekleştirdiği halka arz sürecinde büyük bir ilgi gördü. 37,39 TL başlangıç hisse fiyatıyla piyasaya sürülen şirketin halka arzı, 30 Nisan ve 2-3 Mayıs tarihleri arasında tamamlandı. Şirketin borsada "LILAK" kodu ile işlem görmesi bekleniyor.

Yatırımcılar, Lila Kağıt'ın halka arz sonuçlarını merakla bekliyor. Şirketin payları, eşit dağıtım yöntemiyle satışa sunuldu ve halka arz büyüklüğü 4,48 milyar TL olarak açıklandı. Borsada işlem görmeye başlamadan önce, halka arz sonuçlarının ne zaman açıklanacağı yatırımcılar için kritik bir bilgi.

Lila Kağıt'ın halka arz sonuçlarının hafta sonuna sarkması bekleniyor. SPK onayının ardından gerçekleşen talep toplama işlemi sonrasında, sonuçların yeni hafta içerisinde açıklanması ve yatırımcılarla paylaşılması öngörülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.