Lidere hazırlar

Lidere hazırlar

Türkiye Büyük Erkekler Basketbol 2.Liginde mücadele veren Kağıtspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı lider Bornova Bossan hazırlıklarını tamamladı.

İZMİR DEPLASMANI
Beylikdüzü Basketbol’u evinde 77-72 mağlup eden temsilcimiz Kağıtspor, 6’ncı hafta karşılaşmasında İzmir deplasmanında lider Bornova Bossan karşısında galibiyet arayacak. Atatürk Spor Salonu’nda bu zorlu mücadelenin hazırlıklarını tamamlayan mavi beyazlılar, namağlup olan lider Bornova Bossan’ın evinde devirmek istiyor. Kağıtspor yarın lider karşısında galibiyetle ayrılarak ilerleyen haftalarda galibiyet serisisni sürdürmeyi planlıyor.
 ZOR MAÇLARA ÇIKACAKLAR
İzmir deplasmanında Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’nde yarın saat 18.00’de lider Bornova Bossan ile zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Kağıtspor, ligin 7’nci hafta karşılaşmasında 23 Kasım cumartesi günü İzmit Atatürk Spor Salonu’nda saat 18.00’de alt sıralarda yer alan Bursa Temsilcisi Geçitspor’u ağırlayacak. 8’nci hafta mücadelesinde ise yine düşme potasında bulunan İstanbul Temsilcisi Murat Paşaoğlu’na konuk olacak. Bu karşılaşma 1 Aralık Pazar günü Complex Spor Salonunda saat 17.00’de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.