Leyla Atakan basketbol turnuvası başlıyor

Leyla Atakan basketbol turnuvası başlıyor

İzmit’in ilk kadın Belediye Başkanı merhum Leyla Atakan adına İzmit Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Birinci Leyla Atakan Kupası Kadınlar Basketbol Turnuvası 16 ile 18 Eylül tarihleri arasında Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanacak

DÖRTLÜ TURNUVA

 İzmit Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Birinci Leyla Atakan Kupası Kadınlar Basketbol Turnuvası 16 Eylül Çarşamba günü oynanacak olan iki karşılaşma ile start alacak. Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanacak olan turnuvaya İzmit Belediyespor’un evsahipliğinde Beşiktaş, Hatay Büyükşehir Belediyespor ve Bursa Büyükşehir Belediyesi takımları mücadele verecek. Turnuvanın ilk günü İzmit Belediyespor ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.

İLK RAKİP BURSA BÜYÜKŞEHİR

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ve Eurolegue elemelerinde ilimizi temsil edecek olan İzmit Belediyespor anlamlı organizasyonun ev sahipliğini üstlenecek. Bir birinden çekişmeli maçların oynanacağı turnuvanın programı netlik kazandı. İzmit Belediyespor ilk maçını 16 Eylül Çarşamba günü Galatasaray’ın yerine turnuvaya sonradan katılan Bursa Büyükşehir Belediyesi ile oynayacak ve karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. 17 Eylül Perşembe günü rakip Beşiktaş olacak ve bu karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

MAÇLAR SEYİRCİSİZ

Üç gün boyunca birbirinden çekişmeli ve heyecanlı bir basketbol şöleni havasında geçecek olan turnuvanın son günü olan 18 Eylül Cuma günü saat 15.00’de Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Beşiktaş

arasında oynanacak olan mücadelenin hemen ardından potanın perileri, son maçından Hatay Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak. Lige hazırlık maçı niteliğinde olan bu maç saat 17.00’de başlayacak. Zorlu maçlar basketbola dönüş protokolü kapsamında seyircisiz oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.