LEVENT YILMAZ AMATÖR FUTBOLU KONUŞACAk

LEVENT YILMAZ AMATÖR FUTBOLU KONUŞACAk

Bölgemizin yetiştirdiği önemli spor akademisyenlerinden Levent Yılmaz 18. Spor bilimleri kongresinden sunum yapacak.

SUNUM YAPACAK

Saygın ve idealist antrenörlerden biri olan ve aynı zamanda akademisyen olan Levent Yılmaz, kabul edilen “Amatör Futbol Kulüplerinin ve Altyapı Antrenörlerinin Sorunlarının Nitel Olarak İncelenmesi” bildirisi ile 18.Spor Bilimleri Kongresinde sunum yapacak.

Kongre Başkanlığını Prof.Dr. Mehmet Günay’ın yaptığı ve ülkemiz ve yurtdışından birçok akademisyen ve futbol insanın dâhil olmak için projeler ve bildiriler hazırladığı bu uluslararası kongreye kabul edilen bildirisi ile sunum yapacak olan Levent Yılmaz  bölgemiz için önemli bir değer olduğunu bir kez daha gösterdi.

Daha önce de yurt içi ve yurt dışı birçok Kongre, Seminer ve çalıştaya konuşmacı ve davetli olarak katılan Antrenör ve Akademisyen Levent Yılmaz’ın özellikle Futbol Okulları ve Altyapılar ile ilgili birçok projesinin olduğu ve TFF tarafından bu projelerin değerlendirildiği biliniyor.

7-9 Kasım 2020 Tarihleri arasında pandemi önlemleri nedeni ile dijital olarak gerçekleştirilecek bu kongrede birçok spor adamı ve akademisyenle birlikte sunumun yapılacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.