Levent Altun, +18’i tanıttı

Levent Altun, +18’i tanıttı

 Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Levent Altun, yazmış olduğu ilk kitabı +18’i, önceki gün gerçekleştirilen tanıtım kokteyli ve imza günü...

 

Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Levent Altun, yazmış olduğu ilk kitabı +18’i, önceki gün gerçekleştirilen tanıtım kokteyli ve imza günü ile tanıttı. Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezi Mimoza Kokteyl Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım kokteyli ve imza günü etkinliğine CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, CHP Gebze belediye başkan adayı Yakup Yılmaz, CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, MHP Darıca belediye başkan adayı Arif Gülen, CHP Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar, başkan yardımcısı Hikmet Koçoğlu, Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcısı Halim Turgut, CHP Gebze belediye meclis üyesi Musa Haydaroğlu, CHP Darıca ilçe yöneticisi Cengiz Altun, Ak Parti Gebze belediye başkan aday adayları Kaşif Şahinkesen, Mehmet Külte, CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze belediye meclis üyesi aday adayları Mustafa Kaya, Sait Aydın, Dilek Tan, Birsen Arazlı, Ak Parti Gebze belediye meclis üyesi aday adayı işadamı Yalçın Turan, ADD Gebze Şube Başkanı S. Nilgün Aydın, Matbaacılar Dernek Başkanı Ozan İlyasoğlu, Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Metin Baytöre, Çamlıçataklılar Dernek başkanı Rasim Topçu, Rizeliler Derneği yöneticisi Talat Coşkun, Özgürlük Kitabevi’nin sahibi Tahir Canan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve edebiyat severler katıldı.

Gazetecilikte 18 yıl

Etkinliğin sunuculuğunu Ef-sa Organizasyon’un sahibi Çiler Boylu yaparken, bir konuşma yapan Levent Altun,  “Bugüne kadar hep masanın karşı tarafından olup fotoğraf çeken ben olurken bugün ise masanın bu tarafında duran benim. İlk kitabımın imza gününe katılan herkese hoş geldiniz derken bu kitabı yazarken benden desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Gazetecilikte 18 yıldır görev yaptığını belirten Levent Altun, “Gazetecilik yaşadığını hissetmek ve hissettirmektir. Bugüne kadar insanları bilgilendirme ve aydınlatmak amacıyla zor koşullar altında görev yaptık. Bu kitabımda 18 yıldır yazmış olduğum yazılardan bölümler ve çeşitli melankolik denemeler bulunmaktadır” diye konuştu.

Altun  konuşmasından sonra okuyucular için kitabını imzaladı. Levent Altun’un, 18 yıllık gazetecilik hayatında kaleme aldığı ‘gündeme’ ve ‘yaşama’ dair köşe yazılarının ağırlıkta olduğu kitapta ayrıca melankolik denemeler de yer alıyor. Baskısı İstanbul Egebasım’da yapılan +18 isimli kitabın kapak fotoğrafı Levent Altun’a, tasarımı ise Burcu Seyalıoğlu’na ait. +18 isimli kitap, hem www.canajansreklam.com internet sitesinden online olarak sipariş ediliyor hem de Penguen Kitabevi, Özgürlük Kitabevi, Çağrı Kitabevi ve Gebze Kitap Fuarı’nda satışa sunulmuş durumda.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.