Lavinia sektöre Gebzeli TÜBİTAK’lı Fitcare ile girdi

Lavinia sektöre Gebzeli TÜBİTAK’lı Fitcare ile girdi

Gebze’de spor kamuoyunun kıdemli esnaflarından Mustafa Şamdan yeni işyerini kozmetik üzerine Lavinia Kozmetik adıyla açtı. Markada ana tercihi Gebze’deki Fitcare Kozmetik’in TÜBİTAK MAM patentli ürünleri oldu

mustafa-samdan-7.jpg

Gebze’de karateye adadığı yıllarla spor camiasının, bugüne kadar çeşitli ticaret konuları ile esnaf camiasının sevilen isimlerinden Mustafa Şamdan yeni esnaflık tipinde kozmetik ürünlerini tercih etti. “Önce sağlık” diyen Mustafa Şamdan, Lavinia Kozmetik’in raflarında; markada önceliği Gebze’de üretilen ve Gebze’deki TÜBİTAK MAM bünyesinde geliştirilen Ar-Ge ürünlerinin üreticisi Fitcare İlaç Kozmetik’in ürünlerine verdi.

DÖRT DÖRTLÜK BİR LOKASYONDA

 

mustafa-samdan-6.jpg

Girişimci Şamdan’a yeni iş kolunda en büyük destekçisi oğlu Özgür Şamdan. Güzeller Mahallesi, Şehit Mevlüt Duru Caddesi, 52/B adresindeki Lavinia Kozmetik; Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi, Gebze Belediyesi, KBB Gebze birimi, İSU Gebze, Metin Oktay Stadı, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu, Alaattin Kurt Stadı, Gebze Spor Salonu, SEDAŞ, KBB Gebze Sivil Toplum Merkezi gibi halkın yoğun olarak gittiği yerlere çok yakın bir lokasyonda yer alıyor.

GEBZE BÖLGESİ’NİN SATICI BAYİİ

Lavinia Kozmetik aynı zamanda Fitcare ürünlerinin Gebze Bölgesi’ndeki dört ilçede, bayi satışını da üstlendi. Lavinia’da ayrıca diğer markaların çeşitli kozmetik ürünleri ile birlikte pandemi süreci ile birlikte tüketimi artan, pandeminin ilk günlerinde zorlukla bulunan kolonya çeşitleri de yer alıyor ve tüketiciye uygun fiyatlarla ulaşıyor.

AÇILIŞ PANDEMİYE TAKILDI

Kozmetik, parfümeri ve kişisel bakım ürünlerinin satışını yaptığı Lavinia Kozmetik’in resmi açılışını pandemi koşulları ve şartlarından ötürü henüz yapmayan Mustafa Şamdan tüm arkadaş, dost ve sevenlerini işyerinde ağırlamaktan mutluluk duyacağını söyledi. Şamdan, “Sürecin atlatılması veya şiddetinin azalmasından sonra tüm dost, arkadaş ve sevenlerimle birlikte açılışımızı birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Lavinia Kozmetik İletişim: 0539 276 86 46 ve 0538 789 59 60

Lavinia Kozmetik’in raflarında öne çıkan bazı Fitcare Kozmetik İlaç ürünleri ve özellikleri şöyle:

FitHair Şampuan

 

mustafa-samdan-9.jpg

Özel Aloa Vera formülüne sahip; Rosemary Oit, Biotin, Pistacia, Vera Hyaluronic, Acid Allicin, Levander Oit ve Arginine takviyeli 7’si bir arada saç şampuanı. Besleyici özelliğe sahip.

 

Botanicare Vita – MAM

Saç ve tırnak güçlendirici. Bitki içerikleri, vitamin ve mineral içeren kapsül. Takviye edici gıda.

Antiaging Cilt Kremi

Özel Alea Vera formülü ile üretilen, hem kadınların hem erkeklerin kullanabildiği cilt kremi.

Hemoroid Basur Kremi

At kestanesi ve tavşan memesi bitkisi ekstra takviyeli basur kremi.

Botanicare Multivitamin

Botanicare cüce palmiye, ısırgan otu, yeşilçay, multivitamin, multimineral ve amino asitler kompleksi içeren takviye edici gıda. Saç ve tırnak geliştirici özelliklere sahip.

Vita-MAM Vitamin C

İçinde Koenzim Q10, Çinko, Panax ve Vitamin D3 yer alan portakal özlü, tablet şeklindeki takviye edici gıda.

Care Saç Besleyici Losyon

Saç dökülmeyi önlemede yüzde 90 oranında çözüm. Ayrıca dökülen yerleri yenileme özelliğine sahip.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.