Lastik-İş’te başkan Akın Giray

Lastik-İş’te başkan Akın Giray

Lastik-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’nin 11. olağan genel kurulunda tek aday olan Akın Giray, sendikanın yeni başkanı seçildi.

Lastik-İş Sendikası Genel Merkez Yönetimi tarafından 30 Eylül 2019 tarihinde görevinden alınan Lastik-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yusuf Bayraktar’ın yerine yeni şube başkanının belirlenmesi için seçime gidildi. Tryp By Wyndham Otel’deki 11. olağan genel kurulda 200 delegenin oy kullanma hakkı vardı. Kongrede 5 kişilik yönetim, 3’er kişilik denetim ve disiplin kurulları da belirlendi. 169 üst kurul delegesinin de seçildiği kongrede mevcut yönetimdeki mali sekreter Akın Giray, sendikanın yeni başkanı seçildi. Kongreye Lastik-İş Genel Başkanı Alaaddin Sarı, Genel-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, Lastik- İş genel merkez yönetim kurulu üyeleri ve işçiler katıldı.

 

YOL ARKADAŞLARI VE SAMİMİYET

Genel Başkan Alaaddin Sarı ise şunları söyledi: “Geçmişte birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımızla bir defa bile birimize kötü laf söylemedik. Keşke diğer arkadaşlarımız da yanlış yollara sapıp, ihtirasa kapılmasalardı. Burada bulunan herkes iyilerin cephesindedir. Biz mücadelemizi buradan yapacağız. Çetin bir mücadele neticesinde bu kazanımlar elde edilmiştir. Bugün buralarda oturuyorsak onların vermiş olduğu bu kutsal mücadele sayesinde buralarda oturabiliyoruz. Bizlerinde geleceğe yönelik iyi bir gelecek oluşturmak zorundayız. Bugün abdestimizi tazelemek için buradayız. Dostluk budur. Yol arkadaşlığı ve samimiyet buradadır” dedi.

 

AKIN GİRAY'IN LİSTESİ

Şube Başkanı Akın Giray, Şube İdari Sekreteri Gökhan Atalay, Şube Mali Sekreteri Mehmet Kurtuluş, Bora Altay, Remzi Gürgün

 

DENETLEME KURULU

Hami Olcay, Okay Oruç, Ali Köksal

 

DİSİPLİN KURULU

Ertuğrul Yücel Sarı, Abdül Halim Uzun, Şevki Özgül

 

lastik.jpg

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.