KYK yurtları tahliye ediliyor

KYK yurtları tahliye ediliyor

KYK, salgında zorunlu izolasyon için kullanılan yurtların bakım ve onarım yapılması nedeniyle 31 Temmuz’a kadar tahliye edilmesini istedi.

Kovid-19 vaka sayısının yeniden yükselişe geçmesiyle birlikte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un açıkladığı şekilde okullarda eğitimin 6 Eylül’de yüz yüze başlayıp başlayamayacağı tartışılırken, 13 Eylül’de açılması planlanan üniversitelerde yüz yüze eğitim yönünde bir adım daha atıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, 81 il valiliğine gönderdiği genelgede, yurtların 3 Eylül’den itibaren üniversitelilerin hizmetine açılacağını belirterek, salgında izolasyon amacıyla kullanılan bakanlık yurtlarının en geç 31 Temmuz’a kadar tahliye edilmesini istedi.

31 TEMMUZ’A KARA TAHLİYE EDİLMESİ İSTENDİ

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Recep Ali Er imzasıyla valiliklere gönderilen genelgede, “İzolasyon amacıyla kullanılan yurtlarımızın öğrenci hizmetine hazır hale getirilebilmesi için yapılacak olan bakım, onarım, donatım, temizlik ve benzeri işler nedeniyle en geç 31 Temmuz 2021 tarihine kadar tahliye edilmesinin sağlanması hususunda gereğini rica ederim” denildi.

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.