Kuyumcularda başkan değişmedi

Kuyumcularda başkan değişmedi

Kocaeli Kuyumcular Derneği’nin olağan genel kurulunda mevcut başkan Nuri Koç yeniden başkan seçildi.

20.Olağan Genel Kurulu’nu tamamlayan Kocaeli Kuyumcular Derneği'nin başkanlık seçimi Kocaeli Ticaret Odası Burhan Kasım Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek adayın mevcut başkan Nuri Koç'un olduğu Kocaeli Kuyumcular Derneği'nin genel kurulunda divan başkanlığını İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk yaparken, yardımcılığını İKM Başkan Yardımcısı Turan Şahin ve İKM Kadın Kolları Başkanı Berrin Çakal yaptı, katiplik görevini Kamil Oruç üstlendi. 84 üyesi bulunan Kocaeli Kuyumcular Derneği'nde 47 üyenin oyunu alan Nuri Koç yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Koç, yeniden seçilmesinin ardından dernek üyelerinden Kuyumcular Ofisi inşa edebilmek için birikmiş olan Ata Liraları kullanma yetkisi istedi ve üyeler Başkan Koç'a yetki verdi.

YAPILANLARI ANLATTI

Genel Kurulda üyelere yaptıkları faaliyetlerden bahseden Nuri Koç, "Son yıllarda bilindiği üzere bazı meslektaşlarımız meslekleri başlarında katledildi ve bu tür olayların önüne geçebilmek için kamera ve güvenlik sistemlerimizi hazırladık ve kullanıma aldık. Kurumlarımıza piyasadaki son durumların göründüğü ekranları yerleştirdik, internet sitemizde de kullandığımız site ile birlikte dernek sayfamız en fazla ziyaret edilen dernek sayfalarından biri oldu. Sektör başkanları yönetmeliği olmayan sektörümüzün bu konu hakkında ilerleme sağlanabilmesi için Ankara'da kaldık ve çalışmalarımız yaptık" ifadelerini kullandı. Yeniden başkanlığına seçilen Nuri Koç, yeni dönemdeki projelerini anlattı ve özelikle dernek binası ve ayar evi yapımı için üyelerce biriktirilen ata liraların kullanımı için yetki istedi

Nuri Koç’un yönetimi ise şu isimlerden oluştu; Bayram Yılman, Hamza Kumru, Yusuf Tuğrul, Salih Sarıkaya, Altuğ Bayram, Zafer Mamay.

Haber: Barış AYAR

 

kuyumcular-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.