Kütüphaneyi bağışlarla kurduk. İsteyen istediği kitabı okur

Kütüphaneyi bağışlarla kurduk. İsteyen istediği kitabı okur

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bina girişindeki kütüphanede Süleyman Özışık’ın, “7 Haziran – 1Kasım. Kederden Zafere” kitabının yer almasına dair değerlendirmede kütüphanenin bağış kitaplarla oluştuğunu belirtip, “İsteyen istediğini okur” dedi

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bina girişindeki kütüphanede Süleyman Özışık’ın, “7 Haziran – 1Kasım. Kederden Zafere” kitabının yer almasına dair değerlendirmede kütüphanenin bağış kitaplarla oluştuğunu belirtip, “İsteyen istediğini okur” dedi. Gazetemizi arayarak habere ve yorumlara dair yanıt hakkını kullananan Şener Doğan şunları kaydetti:

BEKLERKEN KİTAP OKUSUNLAR İSTİYORUZ

“ Bizim halk kütüphanemiz, yetişkinler için. Bizim orada AK Parti üyesi de var. Müdürlüğe gelip bekleyen insanlar için konforlu alan oluşturduk. Çay kahve ikramında da bulunuyoruz. Beklerken de kitap okusunlar istiyoruz.

Kütüphaneyi kurarken bir takım kurumları arayıp kitap bağışında bulunmalarını istedim. 900 kitaplı bir kütüphane oluşturduk. Kütüphanede belli düşüncelerin kitapları da olur. Cumhurbaşkanımıza dair kitap da var. Süleyman Özışık’ın 7 Haziran – 1Kasım. Kederden Zafere” isimli kitabı da.

Model alınması gereken, çay kahve ikramında bulunduğumuz bir kütüphane oldu.

O kitaba dair insanların yorumlarında, haddini aşan yorumlar da oluyorBen orada olduğum sürece kütüphane işleyişine devam edecek. Kuranı Kerim’e, İslam’a dair olmak üzere her şey var. Yetişkin insanlar istediğini okur istediğini okumaz. Bu kadar basit.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.